A miniszterelnöki honlap megújulása miatt vált elérhetetlenné – mondta Havasi Bertalan. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: Orbánnak jó oka van eltenni az útból azokat, akik 2006-ban a segítségére siettek Németh Szilárd: Jól tetszik sorolni, ezekről a civil szervezetekről van szó Orbán néhány éve még azoktól kért segítséget, akiket most el akar tüntetni Mint arról korábban mi is beszámoltunk, elérhetetlenné vált a miniszterelnöki honlapon Orbán Viktor harminc évvel ezelőtti szakdolgozata, amelynek címe „Társadalmi önszerveződés és mozgalom a politikai rendszerben (A lengyel példa)”. A kormányfő diplomamunkájának eltűnése épp azzal esett egybe, hogy a kormány megkérdőjelezi a civil szervezetek politikai szerepének létjogosultságát, sőt, Németh Szilárd Fidesz-alelnök egyenesen eltakarítandónak nevezte a kormány álláspontjával szembehelyezkedő szervezeteket. A miniszterelnöki honlap megújulása miatt vált elérhetetlenné – mondta Havasi Bertalan.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Mivel nem tudtátok mindehonnét eltüntetni, okosabb volt a honlapos mesét előadni, hogy jééééé, mégis megvan!
Cefi
Én szívesen megtalálnám az orsós szakdolgozatát, ha cserébe ő tűnne el. Végleg.
karma1
@PJProby: Mielott itt finoman mindenkit leb@sznal, csak mellekesen jegyzem meg, hogy a felhozott iratokat a fenti cikkben is meg lehetett talalni, nem ez az erdekes.
Van egy stencilezett forma, amit utolag kell kitolteni - ez rendben van. Engem csak az erdekel, hogy ezt a szakdolgozatot ebben a formaban ki fogadta el? Es 1987 utan miert 2012. 04.04-en kellett rola hiteles masolatot kesziteni?
A szakdolgozatoknak, diplomamunkaknak kokemeny kotott formaja van, aki valaha is fogott a kezeben ilyet, vagy latott, az ezt tudhatja.

Kepzeld, nekem fiatal koromban az volt a penzkereseti lehetosegem mellekesben, hogy diplomamunkakat, szakdolgozatokat gepeltem, es ha kellett, rajzoltam is.

Szoval a diplomamunkak, szakdolgozatok formaja ebben az idoszakban 18 sor /150 leutes volt (soronkent 150) es eppen azert ilyen szellos, hogy a lektor es a konzulens, valamint a biralobizottsag tudjon olvashato megjegyzeseket fuzni az iromanyhoz.

Amit itt ezek hoztak, az a vilagon semmire sem bizonyitek, foleg nem arra, hogy orban barmirol is kepes volt ennyit irni, es ehhez ennyi forrasmunkat talalni es fel is hasznalni.

A hamisitasok pedig mindig ugy neznek ki, mint az igaziak, csak egy nagyon alapos rendorsegi vizsgalat lenne kepes bebizonyitani az iratok valosagat.
Amikor hazudsz, annak mindig kell valamennyi igazsagtartalmanak lennie, amivel bemeselheto lesz barkinek a sztorid.
Ennek osszesen annyi a valosagtartalma, hogy orban valamikor ekorul jart az egyetemre, es tuti, hogy valamilyen formaban kellett vizsgaznia, valamirol irnia.
Ez NEM a doktorija. Eleinte meg hasznalta a "dr" titulust, de ez nagyon hamar kikopott a neve mellol.Lehet, hogy egyaltalan nem veletlen, es esetleg egy masodik schmittpaja bacsi ugynek nezhetnenk elebe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.