Országszerte várja a katonának jelentkezőket a Magyar Honvédség (MH), több helyen nyílt napokat tartanak, csütörtökön Szentendrén fogadják a katonai pálya iránt érdeklődőket.

Az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság Facebook-oldalán is közzétette hirdetését "Katonára mindig szükség van!" címmel. A Magyar Honvédséghez csatlakozóknak rendszeres jövedelmet, kiszámítható, biztos jövőt, béren kívüli juttatásokat valamint "változatos, kalandos" életet ígérnek.

Részletes információk a parancsnokság honlapján, valamint Facebook-oldalán találhatók. Személyes tájékozódásra a lakóhelyhez legközelebbi toborzóirodában van lehetőség: Budapesten a XII. és a XIII. kerületben, valamint az ország összes megyéjében

Mindemellett a következő napokban több helyen nyílt napokat is tartanak a katonai pálya iránt érdeklődőknek.

Csütörtökön a szentendrei Altiszti Akadémián lehet tájékozódni a kétéves OKJ-s altisztképzésről. Pénteken Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző karának képzéseit népszerűsítik, míg Szolnokon, az Altiszti Akadémia Repülő Altiszti Oktatási Osztályán lehet többet megtudni az ott folyó munkáról. Jövő szerdán a Veszprém Megyei Honvédelmi Pályaválasztási Napon várják az érdeklődőket a katonák.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hatarvadaszokat se sikerult talalni eleg embert, zsarolni kellett az embereket a kotelezo megjelenesert.
Egyebkent milyen celzattal kezdtek most a toborzast? Mert valamire hivatkozni kell, es nem ekkora barom szoveggel, hogy "a katonara mindig szukseg van"... (Ez valami kosalala-fele agymenes lehet, mert ertelme semmi.)
Vagy jon a VH - III?
Miert ennyire baromarcun latnak neki ennek is???
papa.49
@karma1: Megfelelő körülményeket, és ellátást kéne biztosítani a katonáknak, de az nem fontos csak a toborzás!!!
A karatematyi kiállhatna 1. 24 órára a határra!!!
justhpeter
Épül a közmunkás hadsereg. A március 15.-i állami zászló felvonásán a közmunkás "álamfőt" majd a közmunkás vezérkari főnök kíséri. Nem kellene a honvédelmet ennyire leértékelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.