Két dinasztia esett egymásnak hétfőn Budapesten, a verekedés során sokkoló és kés is előkerült – adta hírül a Budapesti Rendőr-főkapitányság honlapján.

Késsel, sokkolóval és kövekkel ment egymásnak két család Pesten

Fotó: police.hu

"A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. január 11-én 11 óra körül egy XXI. kerületi telephelyen vitatkozott, majd dulakodott két férfi. A 22 éves és a 19 éves fiatalember egy korábbi sérelem miatt esett egymásnak. Percekkel később a helyszínre érkezett mindkettő családja.

Késsel, sokkolóval és kövekkel ment egymásnak két család PestenFotó: police.hu

A szemtanúk elmondása szerint a két dinasztia egymásnak esett, melynek során előkerült sokkoló és kés is. Az egyik család autóval megpróbált elmenekülni a helyszínről, azonban kövekkel dobálták meg autójukat. Az egyik kő eltalálta a kocsiban ülő 22 éves fiatalembert, aki – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. Amire a rendőrség a helyszínre ért, addigra a család – fiú, apa, nagyapa – elmenekült. Őket a csepeli rendőrök lakásukon fogták el, elszámoltatásuk folyamatban van.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indított nyomozást" – olvasható a közleményben.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Úgy gondolom nem fakóbőrű bevándorlók lehettek!!!
simmering73
Jól sikerült a IX. kerület rehabilitációja, ezzzel sikerült Csepelt leamortizálni. Majd az összes dinasztia oda került. Dinasztia:D:D:D. Agyam eldobom.
aremy
a sziálrdnak és a vakondnak szólni kéne hogy már csepelt is el lepték a bevándorlók
quadrocopter
Össze akarták dobni a pénzt Florian von Farkas helyett, csak nem tudtak megegyezni, hogy ki tegyen be többet!
Szeparepa2
Nem is tudtam, hogy vannak hazánkban dinasztiák... mindenesetre biztos vagyok benne, hogy két jólszituált, rózsadombi skandináv család volt természetesen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok