Dél-Amerikában érte a hír Lagzi Lajcsit, hogy az ügyészség a mulatós királyt és tíz társát ötvenmil­liós lopással és vesz­tegetéssel vádolja – tudta meg a Bors. A nyomozás adatai szerint nemcsak áramot, de vizet és gázt is lophatott. Ha bebizonyosodik a vád, Lajcsit akár 12 év börtönre is ítélhetik. Feleségének, Boglárkának is bíróság elé kell állnia másodrendű vádlottként.

Lagzi Lajcsi elhagyta az országot miközben újra vádat emeltek ellene(Fotó: Lakatos Péter/MTI)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
ezen már csak röhögni lehet...bár sírni kellene.

...nem kellett volna az útlevelét bevonni?...jóóóreggelt kívánok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
ezen már csak röhögni lehet...bár sírni kellene.

...nem kellett volna az útlevelét bevonni?...jóóóreggelt kívánok.
simmering73
Ott vesztettem el a fonalat, hogy a grafológus megállapította hamisították Lajcsi aláírását bizonyos iratokon. Valaki(k) mindenáron ki akarják csinálni.
justhpeter
Nem szabad belemenni a részletekbe, mert az ügy összes szereplője nevetségessé válna.
eugen4402
Ez egy megátalkodott gonosztevő, állítólag nem csak az áramot, a vizet és a gázt lopta, de a fellépésein rendszeresen játszott egy "saját szerzeményt", amit Brahms-tól sikerült elhappolni. Rá kéne küldeni a CIA Special Commando-t. :-)))
KisGenyo2
@simmering73: Mégis milyen irat kell ahhoz, hogy egy ingatlanba a mérőórát megkerülve jussanak a közművek? És ezért felelős-e a tulajdonos, vagy a kivitelező?
kissé felnőttem
van pár dolog összerakható: hogy viték el secc pecc a mérőórákat . van kirakat , lerakat , per, már házon kivűli is van, 10 ből 8 itthon van,
Lajcsi meg fujja Argentin tangóját. mert ilyen kilátásokkal nem tudnék mit kezdeni maradna az Oly távol messze van hazám cimű régi nosztalgikus sláger pisztonon is szépen szól. ja aztán fujhatjuk ják is. valaki késett vagy sugott? vagy ajánlat volt csupán. ki sem fog derülni ki mit miki kit lopott ki mit fujt meg, mennyit, villa elad tartozás letud ja ingatlanok részben zár alatt. kiutra engedély kéretett -e ?
kapott -e vagy majd fog kapni? Ja marcsikát is hazahozták.
Gyuri Géderről
Nagy pénzt szakítottak ezen a bulin mások is. Azért, hogy ne kerüljenek sz..ba, inkább a kialkudott lóvéval menekülni engedik Lajcsit. Amit itthon hagy, arra meg ráteszik a kezüket.
Jó lenne az egész csapatot, Lajcsival együtt látni a sitten.
Csak megjegyzem, mivel az országba sok Lajcsi és csapata van, a hiányt a normál fogyasztókkal fizettetik meg. Ez minden szolgáltató árképzésébe benne van.
Qqberci
@eugen4402: Szerintem azon volt, hogy előbb-utóbb Miháj kirájj koronáját ios ellopja, ez itt a baj...
csetere
@simmering73: Valakinek nagyon a tyúkszemére lépett!
qxy
Mondom én. Valamelyik Fideszes ribancnak meg tetszett a nagy bírtok és veri a nyálát hogy az neki kell. és ugye a kormány, a törvény az ügyészség mind Fidesz.
Én azt tennénm. meg keresném őket és üljünk le egy zárt szobába semmi média és mondják el mit akarnak. Közbe meg fel venni a dogot azt a faszára lépni a sok okosnak.
Én meg csináltam, igaz kicsibe .- Üzemi baleset, a cég hibája, ám verték a balhét, munka ügyi bíróság, aztán feljebb, feljebb, majd egyszer , a jogász úr, az ügyvéd úr azt mondta hogy
.- Tudjuk István hogy igaza van de higgye el nem rughat labdába mi okosabbak vagyunk, minden jogszabályt ismerünk és ha nem lép vissza még azt is elintézzük hogy a kislányának nem lesz hely még az óvodába sem. El tudja képzelni hogy ki tudunk magával cseszni? Na ezt én mind fel vettem . Bementünk a bíró elé és azt mondtam.-Vissza akarom vonni a feljelentést.- Miért? Mert meg fenyegettek.Erre az okosok, nemá ez nem igaz ez rágalom stb. Oda basztam a kis diktafont Na nesze bazd meg.Nyertem.Szerintem
terlasz
@csetere: Inkább a vagyonkája tetszett meg valakinek, egy fideszes szemétládának.
csetere
@terlasz: Valószínű ez is benn lehet a dologban, esetleg a halastava.
namihami
@wagabund: Nem, mert akkor nem tudott, mehetett volna ki és a végén még vallomást tehetett volna, esetleg kellett volna tenni, azok ellen, akik nála hagyták az útlevelet.
Ha egy csöpp esze van, akkor ő már csak ""migráncs"" lesz ott és valakiktől innen mindig megkapja a hallgatás árát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.