Beleszállt a történelemtanárokba keményen Németh Szilárd, a fideszes politikus a Történelemtanárok Egyletét és a Tanítanék mozgalmat is megnevezte, mikor a Soros-támogatta "álcivilekről" beszélt – olvasható a Kettős Mérce cikkében.

A cikkben közölt HírTV-s felvételen Németh a nagypolitikába benyomuló, nemzetközi álcivileket emlegeti, majd kitér arra, hogy a Történelemtanárok Egyletének eddigi megnyilatkozásai csak politikaiak voltak, és megemlíti a Tanítanék mozgalmat is.

"Persze az már lényegtelen körülmény, hogy se a Tanítanék, se a Történelemtanárok Egylete nem kap pénzt Soros György semelyik alapítványától. A Tanítanék tanárai és aktivistái ingyen dolgoznak, pénzt a tiltakozások szervezésére kapnak, de nem Sorostól, hanem magyar állampolgárok tömegeitől" – olvasható a cikkben.

A történelemtanárok egyébként azt szeretnék elérni, hogy az érettségin a régi történelematlaszt is lehessen használni, ugyanis az újjal akadnak problémák.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Hájaszsírdisznószilárd te meg KŐBUNKÓ VAGY!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Hájaszsírdisznószilárd te meg KŐBUNKÓ VAGY!!!
Sziszifusz
Már ott tartunk, hogy aki nem fogadja el valamely kormányzati intézkedést, megnyilvánulást, az mind "Soros-civil" . Lassan kimondja azt is, hogy az ország nagy részét el kell takarítani.
Ennek a Németh Sziládnak is már agyára ment a húgykő. Ergo, agyhúgyköves.
telegdilaci
Mocskos disznó te meg egy oltári nagy barom idióta ÁLLAT!!!-vagy
Nessy
Tessék mondani, ez a kötelező értelmi szinvonal a párt vezetésben?
Avagy senki nem lehet értelmesebb a főnöknél?
Ebben az esetben tényleg be is lehetne zárni az összes iskolát! Tanulja meg a nebuló, hogy választáskor hova kell tenni az X-t, oszt jó napot!
Viszont tudjon lopni, csalni, hazudni egy bizonyos körben, azon kívűl meg kussolni. Ora et labora!
desiro
Ennek a baromnak éhen halt a fejében az agy evő féreg, mert az a kevés ami volt neki, már rég elfogyott!!!
justhpeter
@Nessy: Ebbe az irányba haladunk. És ehhez meg is van a fideSSben a sok "rezsiszilárd" képzettségű emberke.
kissé felnőttem
na mesélj akkor Trianonról de pontosan nem ferditve nem fényezve bölcsek bölcse.Nem fog hiányozni a hatalomból, mert csak test tömeg, kevés ész inteligencia. Ugyanakkor ha azokat a szavakat én mondtam volna el Meglincseltek volna ott és akkor mert ezt a bátorságot hogy a másikat mert máskép lát érez gondolkodik söprű és lapát alkalmazásával stb . kelléktárral távolitja el hát.:TÁVOZZON ez a leggyorsabb megoldás ,mert a vége ugyis ez lesz, nem ma, akkor holnap, vagy azután, a szerződés nem örök időre szól
vonotok
@telegdilaci: Na ez az. Csak így tovább, még keményében, úgysem érdemelnek mást ezek a NÉP NYÚZOK !
vonotok
Erről a képről az jut az eszembe, hogy ennek az embernek nem itt lenne a helye, ha az állatkertben a gorillák között. Nem a csipázok között, mert annyira nem értelmes, még a cimpázok is kiutálnák maguk közül.
quadrocopter
Megszületett II. Kósa Lala, holdudvari udvaribolond! Kissé terjedelmesebb kiadás, de a koponyáját ugyanúgy nem feszíti szét az agya, mint a debreeni huszárnak sem!
Clavigo
Kőbunkó vagy Bugsy...Rajtad röhög az ország,,,,,meg a Gazdaállat,,meg a parazita haverjaid. Sötét vagy ,,mint a néger segge az alagutban..
glorianna
Két napja azon töprengek, hogy mi a csudáért kap ez a szerencsétlen ekkora nyilvánosságot? Ha a pártjának jó alelnöknek, hát lelkük rajta, valószínűleg ez az általános értelmi színvonal arrafelé. De mi visz rá értelmes újságírókat, bloggereket, közírókat, elemzőket és más írástudókat arra, hogy napokig csócsálják rezsiszili "mondanivalóját"??? Hacsak nem elrettentésül a Pistikéknek: "ha nem eszed meg a spenótot, olyan leszel, mint a Szilárd bácsi."
Mirabilis
Ezek után a töritanárok mit lépnek? Hallgatnak mint szar a gazban és birka módjára szavaznak továbbra is a fideszre.
Mirabilis
A tanárok nálam akkor leírták magukat, amikor a nyári szünet eljövetével beszüntettek mindenféle tiltakozást. Azóta félév eltelt és semmi.
Érdekel a nyomoruk? Nem!
bencemacska
Ez a tökfej hányingert kelt még akkor is, ha nem szólal meg!
Javaslom elolvasni életútját!
Akasztott ember - sajnos - még nem volt!!!
https://hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%A9meth_Szi...
Nagy Mária
@Mirabilis: Akkor minek írogatsz, ha nem érdekel?
Néhányszor már elmagyaráztam, hogy ez a gyerekek nyomora elsősorban. Tesznek valamit a szülők érte?
Te valami nagyon nagy lelkisérülésen mentél át iskolás korodban, hogy még mindig csak a gyűlölködés az első szavad.
quadrocopter
Jövő héten az derül ki a hájfej baromságai szerint, hogy az ország lakosságának a fele terrorista, csak még nem tud róla!
Mirabilis
@Nagy Mária: "Akkor minek írogatsz, ha nem érdekel?" A tanárok nyomora nem érdekel, de az oktatás ügye igenis érdekel.És a tanárok nyomora azért nem, mert nem tesznek ellene semmit. Forrongtak a tanév 2. felében, aztán szimplán leszarták és elmentek a nyári szünidőre. Azóta meg eltelt újabb félév. Amnézia? Vagy talán jobb lett nekik? Én nem tudok róla.
Mirabilis
@Nagy Mária: "... ez a gyerekek nyomora elsősorban. Tesznek valamit a szülők érte?" A tanárok mellett álltak, egészen pukli leszerepeléséig gondolom. A szülő maga a társadalom, aki orbánra szavaz még mindig. A tanároknak mindig is nagy felelősségük volt és van.
Nagy Mária
@Mirabilis: Utoljára! Sem a töriatlasz, sem a szar tanterv, sem a gyerekek 7-9 órája, sem a hibás egyentankönyv nem a tanárok nyomora, a GYEREKEKÉ!
Ennyit engedett tenni kormányunk és királyunk a tanároknak a diákokért és itt a pont. Nem tehetem meg, hogy leírjam miért.
Mirabilis
@Nagy Mária: "Te valami nagyon nagy lelkisérülésen mentél át iskolás korodban, hogy még mindig csak a gyűlölködés az első szavad. "
Lepődj meg: nagyon szép gyerekkorom volt, mindenféle lelki sérülés nélkül.
Nem gyűlolködöm, csak a realitás talaján állok. Ellentétben veled.
Te mitől várod a "csodát"?
desiro
Most már értem miért szoptak a vasutasok:
Mirabilis
@Nagy Mária: "nem a tanárok nyomora, a GYEREKEKÉ"
http://eduline.hu/kozoktatas/2016/1/6/Az_eges...

A levél elején a tantestület arra panaszkodik, hogy bár tényleg nőttek a bérek, de többet kell ezért dolgozni, és eltörölték a pótlékokat. Ráadásul mióta elszakították a béreket a minimálbértől, a többszakos és szakvizsgával rendelkező tanárok közül sokaknak egyáltalán nem nőtt a bérük.
A levél emellett kritizálja az önértékelési rendszert, a tanárok adminisztratív terheinek növelését és a központosítást is. „…
Ja, téged nem érint?
nevemnick
Csak simán: erről a f@szról lerí, hogy egy bunkó suttyó.
Mint az egész vezérkar.
glorianna
@Mirabilis: Csak a pontosság kedvéért: itt láthatod azt is, mit ncsináltak nyáron (is): http://www.tanitanek.com/...
Nem a tanárok a hibásak azért, hogy te nem tudsz a mocorgásaikról.
Mirabilis
@glorianna: http://www.tanitanek.com/...
kicsit konkrétabban.
Írd le , mit mocorogtak 2016 tavasza óta.
Horizont
Ő meg egy terebélyes rusnya kandisznó. Agy nélkül. Sűrű nyelvcsapásokkal.
Nagy Mária
@Mirabilis: "Te mitől várod a "csodát"?"-Hát nem tőled.
"Ja, téged nem érint?"-De érint, megoldom.
"Nem gyűlolködöm, csak a realitás talaján állok. Ellentétben veled."-Ott én állok, mert én oldom meg napi szinten a gyerekek, az oktatás problémáit. Könnyen ordítozol olyan oroszlánnal, amelyik vasrácsokkal ketrecbe van zárva.
Mirabilis
@Nagy Mária: ""Te mitől várod a "csodát"?"-Hát nem tőled." én meg tőled tanártól várnám.
"Ja, téged nem érint?"-De érint, megoldom .egyedül?
Mirabilis
@Nagy Mária: "Ott én állok, mert én oldom meg napi szinten a gyerekek, az oktatás problémáit." nem az oktatás problémáit oldod meg, hanem úgy működsz, ahogy a klik előírja. Ha magánban áldozol valamit, az a te egyéni hősiességet, de ezzel nem oldod meg az orbáni elbaszott oktatáspolitikát.
Mirabilis
@Nagy Mária: "Könnyen ordítozol olyan oroszlánnal, amelyik vasrácsokkal ketrecbe van zárva. " - miért vagytok tanárok ketrecbe zárva? Nem rajtatok múlik?
Csak hiteleseknek kell lennetek. Még mindig csak az oktatáspolitika megváltozásáról gajdoltok, mert ne veszitek észre, hogy az oktatáspolitika maga az orbán kormány.
glorianna
@Mirabilis: ennél többet nem tudok segíteni... láthattad: konferencia, tüntetés, viták, társszervezetekkel együttműködés, minden hónapban több is - nem lehet hetente a Kossuth téren hangosan kiabálni. A munka túlnyomó része csendben történik, és csak azok számára nyilvános, akiket érdekel - senkinek nem tolják a képébe (nem kormánypropaganda), és senki elől nem titkolják (nem politikusvagyon). További kellemes olvasgatást, részemről itt van vége Mirabilis felhomályosításának.
Mirabilis
@glorianna: A többit már meg sem nézem.
Olvass te Nagy Máriával együtt:
De azért a gyávaság leglátványosabb kitörését sokak nagy reménysége, az ellenállás jelképe, a Tanítanék mozgalom szószólója, Pukli István gimnáziumi igazgató produkálta, a széles körben olvasatlan félhivatalos kormánylapban. Pukli igazgató (és reménység) leszögezi, hogy 2010-ben és 2014-ben is Orbánra szavazott (mellesleg: hiszi a PC), büszkén emlegeti, hogy maga a nagy Papcsák nevezte ki jelenlegi tisztségébe, dacosan kijelenti, hogy nagy szerencsétlenség lenne „a baloldal” (?) visszatérése (?), meg hogy Isten őrizzen az Orbán-kormányzat „eltakarításától”, a cél a kisebb hibák „szakmai” kijavítása az oktatásban, ahol a központosítás miatt ma még sajnos nem teljesen érvényesülnek az oly kívánatos konzervatív vezéreszmék.
Hogy a visszataszító sajtózsargon egyik kedves kifejezését használjam: a civiltársadalmi Pukli igazgató „bejelentkezett” Pokorni Zoltán szerepére-helyére, s ha a kormánynak van esze (és van), akkor 2018-tól ő lehetne az oktatásügyi államtitkár, a jövő Czunyinéja – amit e helyről ezennel ünnepélyesen indítványozni van kitüntető szerencsém.
http://hvg.hu/itthon/20160905_TGM_gyavak_arul...
Mirabilis
@glorianna: Nem is kértem, hogy segíts. Megvagyok a segítséged nélkül.
Téged kell felhomályosítani, aki konferencia, tüntetés vita, kiabálás ellenére nem értetek el semmit.
Vajon miért?
Lepényleső
Fény ha derülne a sötétre,maradna valamije?
Nagy Mária
@Mirabilis: " Nem is kértem, hogy segíts. Megvagyok a segítséged nélkül.
Téged kell felhomályosítani, aki konferencia, tüntetés vita, kiabálás ellenére nem értetek el semmit.
Vajon miért?"
Mert az illetékes helyen is ilyen fafejek ülnek, mint te vagy!
Mirabilis
@Nagy Mária: Nem! Ti, tanárok vagytok a fafejek, akik sokan vagytok, nyavalyogtok, és nem értek el semmit az illetékes helyen. Nem azért, mert fafejek ülnek ott, hanem mert nem is akartok változást. Szerinted ki van az illetékes helyen? Nem tudod? Akkor elmondom: az illetékes orbán és elvtársai.
Hagyjál már. Nem tudom elégszer elmondani, hogy az oktatás politika = orbán kormány. Kár, hogy nem érted, szövegértésben gyenge vagy te is, mint a diákok. De a diákok gyenge teljesítménye az orbán oktatás politikájaban rejlik, nem érted?!
Nagy Mária
@Mirabilis: Figyelj, jelentkezz tanárképzőbe vagy ragadj lándzsát, s irány a Parlament!
Biztosan megdöntöd a rendszert, mert a butaság is nagy fegyver tud lenni!
Mirabilis
@Nagy Mária: Látom nincsenek észérveid, csak vagdalkozol.
Nagy Mária
@Mirabilis: De vannak, csak ahhoz ész is kell, hogy megértsd.
Ezennel, mint glorianna, én is befejezem Mirabilis felhomályosítását.
Mirabilis
@Nagy Mária: Ha vannak, akkor nagyon titkolod.
Téged és a hozzád hasonló tanárokat kéne felhomályosítani, nem engem.
Mirabilis
@Nagy Mária: Kedves Mária! Egy kérdésemre válaszolj és az eldönt minden köztünk fennálló nézeteltérést:
Az orbán kormány oktatáspolitikája megváltozhat-e a tanárok zúgolódásával, tüntetgetésével, vagy
az orbán kormány oktatáspolitikája csak az orbán kormány elzavarásával változhat meg.
Színt kell vallanotok.
Mirabilis
@Nagy Mária: Amúgy nehogy azt hidd, csak a tanárok az "ész" - mondod menjek tanárképzőbe - vannak tudod más tudományokban jártas kiváló szakemberek is. Nem a tanár a csúcs a szakmai ranglétrán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél