Játszótéri pletykának minősítette korábban több lapnak is Lukács Csaba, a legnagyobb hazai televíziós sales house, az Atmedia ügyvezetője azokat a híreszteléseket, hogy a társaság Habony Árpád érdekeltségi körébe kerülhetett.

Tovább nőhet Habony játszótereHabony Árpád miniszterelnöki tanácsadó (Fotó: Szigetváry Zsolt /MTI)

A cég 2016 utolsó napjaiban azonban két hírt is közzétett, amelyek arra utalhatnak, hogy már nem csak a mászóka mellett suttognak a fideszes kommunikációs guru szerepéről – írja a Figyelő. A tulajdonosváltást és egy új piacra történő belépést bejelentő közleményeket úgy is lehet értelmezni, hogy jelenleg a társaság, annak legnagyobb ügyfele, valamint legújabb stratégiai partnere egyaránt Habonyhoz köz el álló vállalkozók kezében van – írja a gazdasági lap.

Emlékeztetnek: az Atmedia ahhoz a Tombor Andráshoz került, akinek bár rengeteg érdekeltsége van, az elmúlt időszakban mégis úgy emlegették a hazai sajtóban, mint Habony Árpád hitelezőjét, miután a kommunikációs guru NAV-vizsgálata során kiderült: 20 millió forintot adott neki kölcsön a vállalkozó. Hasonló szerepben tűnt fel Andy Vajna is, aki a TV2 csoport tulajdonosaként az Atmedia legfontosabb tévés ügyfele.

Ha ez nem lenne elég, a vállalat új stratégiai partnere – amellyel közösen a kereskedőház hamarosan megindul a rádiós piacon – szintén köthető közvetve Habonyhoz. A partner cég ugyanis Krskó Tibor tulajdonában van, aki Csetényi Csaba állandó üzlettársa. Csetényit az elmúlt időszakban szinte mindig „Rogán szomszédjaként” emlegették a magyar sajtóban, a 24.hu értesülései szerint azonban az üzletember miniszteri nexusa némileg túlmisztifikált, ő is inkább Habonnyal ápol szorosabb kapcsolatot.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

telegdilaci
Egy börtön cellában eltudnám képzelni ezt a bazári majmot,játszadozni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
telegdilaci
Egy börtön cellában eltudnám képzelni ezt a bazári majmot,játszadozni!
verőce21
ami a nagy büdös semmire épül az végül csúfos véget ér...
verőce21
...akkor majd kiderül, hogy ennyire volt valós alap a semmiből odaálmodott "pénz". @justhpeter:
Gyuri Géderről
Nem véletlenül építtetett a fidesz kormány magán kézbe üzemeltetett luxus sittet. Itt majd eljátszadoznak egymással.
nezelodo
Jó lenne ha ennek az emberszabásúnak gyerekek nem láthatnák a fényképét, fejlődésbeli rendellenességet okozhat, ezért nagyon hiányzik a fotóról a 18-as karika.
Eladott Ország
"Nem tudom, az ellenzék mivel foglalkozik, de itt volt most is az alkalom, a sajtó elég
tisztességesen felgöngyölítette ezt az ügyet, nem kellene ezt tovább rugdosni? Orbán Viktor
kottájának napi visszautasítása helyett nem kellene elkapni ezt a retkes Achilles­ sarkot, amit
Habony Árpádnak hívnak a Fidesz testén? Hogy ki bízta meg mégis ezt a sehol nem dolgozó,
ám mégis milliárdos, hasbarúgásból jelesre vizsgázott koronaőrt , vitrinőrt, vitrinológust bármivel is? Hogy ki ő, hogy közügyekről tárgyalhat? És ha már közügyekről tárgyal (akár folyósói beszélgetések keretében, akár Tarlós István főpolgármesteri irodájában), miért nincs joga tudni erről a közügyben érintetteknek? Meddig lehet még lenyomni az emberek torkán ezt a dumát, hogy fogalmam nincs mit ábrázol ez, annyit tudok, hogy Árpinak hívják, de ne tőlem kérdezzék kicsoda, én csak szeretek beszélgetni vele. Az, hogy a Fidesznek nem gáz, hogy Habony miatt egyik lábáról a másikra kell állnia és feszengenie kell, kit érdekel? Hogy Kósa Lajos hosszú percekig kémleli földet, amíg megszólal, legyen az ő személyes nyomora. Az senkit nem érdekel, hogy ők ennyire károsultak szellemileg. De valaki kényszerítse már rá őket, hogy megmagyarázzák, miért kell eltartania Árpád népének ezt az ízléstelen luxusribancot. Aki nem fogyatékos (és itt újra elnézést kérek a fogyatékkal élőktől), az ugyanis pontosan tudja, hogy Habony nem egészen törvényesen szívja a nemzet vérét."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.