A Jobbik neve az elmúlt tizenöt évben összenőtt a rasszizmussal, és ha Vona Gábor, a párt elnöke más célokat akar elérni, akkor új pártot kellene alapítania – mondta Köves Slomó főrabbi. Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezetője a Jobbik elutasított hanukaüdvözlete apropójából nyilatkozott a köztévében.

Vona Gábor, a hanukai üdvüzletük visszautasítására, illetve az antiszemitizmus vádjára úgy reagált, politikai közösségük „kilépett a felelőtlen és sokszor tékozló kamaszkorból, és átlépett a felelős és építkező felnőttkorba”.

A főrabbi szerint egy személy megváltozhat, és jó útra térhet, ám ez egy párt esetében problematikusabb, mert indulásakor nem kamaszkori csínyre építi a programját, hanem kellően felnőttnek gondolja magát, amikor kitűzi, hogy mit akar elérni – hangsúlyozta Köves Slomó.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Ez azért már über, über nem kóser.
Már ők irányítják Vonát és a Jobbikot!!!
Überfasza.

Most nézzük meg a szegedicsanádosodás 2.0 verziót!
TASzSz
Slomó kavarja szart a háttérben?! Na, ezért utálják őket ennyire!
sokanvagyunk
Gonoszkodik a főrabbi. :D - Vona, ha már békésebb vizekre evezett, jó keresztényként egyet tehet Máté útmutatása szerint: "Ne álljatok ellene a gonosznak, hanem aki arcul üt téged jobb felől, fordítsd felé a másik orcádat is. Mt 5,29"
kissé felnőttem
van egy 19-es meg egy aki 1 híján husz
.Kellett a belső tisztogatás utban volt Novák ? most lám Isten nem ver bottal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.