Az ellenzék szerint a civil szervezetek elleni fellépéssel a kormány a demokrácia alapjait támadja. A kormánypárti Hollik István azonban jelezte: a vagyonbevallást nemcsak a kormánnyal ... Hollik kijelentéséről az jutott eszembe, hogy végre valamelyik civil kiállhatna és közölhetné, hogy érdeklődés hiányában érdemes volna megszűnnie a KDNP-nek is…

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@verőce21: Úgy látod, hogy ti KDNP-ek mind a 150-en ezt igazoljátok?
Az még nem tűnt fel a befagyott fejedben, hogy nektek az égvilágon semmi közötök sem a kereszténységhez, illetve annak értékeihez, sem a demokratákhoz?
Ti ellentmondást, ész érveket, kritikát, igaz szót nem tűrő kretének vagytok.
És sírva kérlek, ne jussak már eszedbe minden erekciódnál... köszi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Horizont: (15:55) A Kisgazdák nem illettek már bele a társadalmi rend képébe. Ki "kisgazda" ma már Európában? Halott képzet.
Kezdetben a Fidesz a "nagytestvér" SZDSZ irányában volt nyitott. Mert Európában mindenütt a liberalizmus tombolt. Ma már tudjuk, hogy a liberalizmus megbukott, vagy végnapjait éli.

A Fidesz azonnal és sikeresen váltott, mert nyilvánvaló volt, a "kereszténydemokrata" kapcsolódás a nyerő párosítás. :)
verőce21
@Horizont: Tévedés, én nem szoktam libsizni, mert nem elég találó. A lipsi sokkal ingerlőbb! :)

(16:07) Ugyanaz vagyok négy éve, csak a sok lipsi hordákban támad, mindig újakat dobnak be ellenem a blogüzemeltetők, hogy pörögjön a kattintások száma, mert úgy csenget nekik a kassza!
Hiszen énmiattam olvassák ezt a blogot a fél világon! :)
verőce21
@Horizont: (16:17) Sajnálom, ha csalódást okozok. Nekem szórakoztató a lipsi, mert látom, hogy ugranak rá a hülyék! :)
namihami
@verőce21: Csakhogy én nem a jelzőt írtam, hanem a hozzákapcsolódó személyeket. És azok bírnak olyan elvi és személyiségi jegyekkel, amelyekkel a honi ""izéink"" nemhogy nem rendelkeznek, de még a szele is messze elkerüli őket.. Mindamellett, hogy tőlem ugyan távoli ez a világnézet, de bizonyos részletei,mint akár a jobboldalban, baloldalban, de pozitívak a szememben.
Itt a difi.
Nessy
Miért is? Mikor volt utoljára mérhető párt? Ami nincs azt nem kell "megszüntetni", megszünt már régen!
verőce21
@namihami: (16:48) Ott tévedsz, hogy a nyugati, pártalakulatokban sem olyan személyek vannak, akik megtestesítik a kereszténydemokrata szellemiséget. Csak most ezt lehet (még) meglovagolni. A liberalizmus halott. És a jogászok, ügyvédek nem válogatnak a becsületben, ha érvényesülni kell.
Ha a zöldek jönnek majd vagy fasiszták, ugyanúgy ott lesznek az élbolyban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.