Dezinformáció van, az elkeseredett migránsok ezért most erőszakosan és csoportosan ostromolják a határt Szerbia felől - mondta a közszolgálati tévében Bakondi György. A félreinformálásért a miniszterelnök főtanácsadója "a civil szervezeteket" tette felelőssé.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
dumálni meg integetni az megy be kéne bizonyitani addig meg a másikat lehet mocskolni jó pénzért. na de rövidülnek az éjszakák.
eszegfu
Nagy valószinüséggel Bakondinak van igaza... ha a civil szervezetek vezetőinek kötelező lesz a vagyonnyilatkozat kitöltése, akkor már egyetlen "migráns sem ostromolja majd a határt Szerbia felől". Eltalálta szarva közt a tögyét!:) Hajrá Magyarország, hajrá magyarok, hajrá Bakondi is!:)
Fradigege
Ez is az állampártban szocializálódott. Pályafutását politikai tisztként kezdte 1971-ben. Szerintem felesleges folytatni.
Szókrakész
@Fradigege: És az mszp-s őskövületek, az szdszu-esek, gyurcsányisták, ...?!?!?!?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.