A kormány ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz a 4-es metró építése ügyében – közölte Lázár János csütörtökön Budapesten.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter ismertette, hogy az OLAF lezárta a beruházás vizsgálatát, amelyet 2012 decembere óta folytatott, alapjelentése pedig

"nemzetközi baloldali bűncselekményről"

számol be. A szocialista és szabad demokrata városvezetés és multinacionális vállalatok Demszky Gábor volt főpolgármester vezetésével közösen követhették el ezeket – tette hozzá, jelezve, csalás, korrupció, hivatali visszaélés és kartellgyanú is felmerül.

Magyarországot 76,6 milliárd forintos büntetés megfizetésére kötelezné az Európai Bizottság a szabálytalanságok miatt – mondta a tárcavezető, aki egyetértett Tarlós István főpolgármesterrel abban, hogy a bírságot át kell hárítani az ügyben részt vevőkre.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk akkor legyen következetes. Minden ilyen büntetésnél, pénz visszakövetelésnél igen bizony a felelősökön kell leverni a lovettát. Nem sumákolni. Tessenek fizetni. Jut eszembe, a 4 metró szerelvényei a közlekedési hatóságtól addig nem kapták meg az engedélyt, míg a régi kormányzat volt. Miután a fuijjugg beültek a megfelelő székekbe, egyből tökéletesek lettek a szerelvények.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
Az OLAF a 2006-2015 közötti időszakot vizsgálta. Most megtudtuk Lézer Jankótól, hogy a föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk baloldali nemzetközi bűncselekményben vesz részt.
Béla333
Most éppen Horváth Csaba magyarázza az ATV-ben, hogy miért nincs semmi köze az egészhez az akkor éppen kormányzó MSZP-nek és az SZDSZ-es főpolgármesternek!C
Cinikus hazug banda! (Ezek is!)
Béla333
Hasonlóan a Gripen kenőpénzekhez vagy éppen az autópálya felülszámlázásokhoz, a Fidesz-MSZP közös parkolótársaságokhoz, és egyéb hasonló bűncselekményhez valószínűleg csak az angolok állapítják meg, hogy az Alstom üzlettel kapcsolatban nálunk korrumpáltak embereket, szervezeteket, de nálunk Polt majd bejelenti, hogy mindez bennünket nem érint. (Mint ahogy a Gripen ügyben volt pofája megtenni a svédek felé!)
Mi meg mindannyian mint a birkák csak nézünk ki a fejünkből és kérünk még egy felest...
eszegfu
@kisrigó: 21:40 Azért azt meg kell hagyni, hogy a Fidesz minden negativumot "remekül" magyaráz... ehhez értenek igazán!:( De remélem: egyre kevesebben hiszik el minden gondolkodás nélkül!
Zeta
És akkor nem beszéltünk a a fidesz székháztól az olimpiáig semmiről, ez az elmúlt 27 év. Hát ennyi.
Béla333
@Zeta: 10.06
Nem vagyok jogász, de tudomásom szerint ahogy telik-múlik az idő a politikusaink köztörvényes bűncselekményeitől számítva, úgy szépen avulnak el a cselekedetek büntethetőségei.
Amíg ezek maradnak egymást váltogatva hatalmon, addig nem lesz egy "elit" beli sem lecsukva, csak pofázunk róla!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.