Amúgy sincs jó állapotban a civil szféra Magyarországon, de a kormányzat mostani támadása sokakat elbizonytalaníthat, hogy akarják-e ezt az egészet - mondja Antal Attila, A civilek hatalma című kötet szerkesztője.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Hiába izzadja büdösre magát a Habony-féle kommunikációs pöcegödör.
Röviden: minél inkább hörög Németh Szilárd, annál nagyobb a pánik a Fideszben. Mert egyrészt soha nem lehet tudni, mikor dől el a fényességes csillag úgy, mint féldisznó az ólban, hogy már megtámasztani sem lehet. Másrészt és ráadásul a bicikli nem csak rozsdás, de ezerszer túltolták már azon a vonalon, ahol a csalás­ hazudozás ­harácsolás ellenére a gravitáció még mindig nem akadályozza a népszerűséget felhajtó erőt. Elérték azt a pontot, amikor a látszólag magabiztos, az enyhén görénytől a nagyon görényig terjedő skálán tapasztalható megmozdulások, akciók, ügyködések már sokkal inkább a kétségbeesés számlájára írhatóak, mint a diadalittas menetelésére. Fosnak a g*cik, ha már nevesíteni is hajlandóak a nemzet ellenségeit."
quadrocopter
Ez a lényeg:

"A civileknek sokféle hatalmuk lehet, politikai is, azonban ez a Soros irányította globális összeesküvés elmélet szerinte totális hülyeség - mondja. Nem beszélve arról, hogy a civil szervezetek Magyarországon vagy bármelyik közép-kelet európai országban nem tudnak nagyobb hatást gyakorolni, mint a putyini kormányzat."

A paranoiás sunyi hibbant rémálmokat lát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.