A kormány köszönetet mond a Magyar Posta dolgozóinak a decemberi rendkívüli munkavégzésükért, amelynek köszönhetően a nyugdíjasok az év végéig megkapták az Erzsébet-utalványokat – nyilatkozta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára csütörtökön az MTI-nek.

Dömötör Csaba szerint a köszönet azért is különösen indokolt, mert a határidő szoros volt, és az ünnepi időszak a posta számára egyébként is jelentős többletfeladatokkal jár.

A kormány tavaly év végén döntött úgy, hogy 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt juttat el 2,7 millió nyugdíjasnak – idézte fel az államtitkár. Hozzátette: erre az adott lehetőséget, hogy a magyar gazdaság a vártnál is jobban teljesített.

A Magyar Posta hétfőn azt közölte: 2,6 millió Erzsébet-utalványt kézbesített, a küldemények több mint 98,5 százalékát pedig átvették az ügyfelek múlt péntekig.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
A határidő azért volt szoros, mert a hibbant, hatalomvesztéstől fosó piti bűnöző, hirtelen döntött az egyszeri választói megvásárlásról.
Nessy
Talán, ha nem iktatnak közbe egy-két haveri céget, olcsóbban és egyszerübben lehetett volna megoldani az egészet! 10000 forint a nyugdíjhoz, és passz! Meg lehetett volna spórolni vagy 15 milliárdot.
És karácsony előtt a postának sem lett volna gond a normál működés fenntartása.
Hellcat
2-3 napja volt a hír, hogy elég sokan vannak akik még nem kapták meg...meg gondolom a postások is a bús picsába küldték el a kormányt ezen 5lete miatt..ez is csak büdös önfényezés.
Eladott Ország
"Képzeld el, mi történt! Rendeltem anyámnak gyógyharisnyát, mert dagad a lába, ez meg olyan gumis izé. Jót tesz neki. A régi elkezdett szétmenni, ezért kellett másik. Meg is rendeltem, de egy hét után sem kapta meg. Nem is fogja megkapni az idén, mert a posta nem tudja kiszállítani. Tudod miért? Azért, mert kitaláltad ezt az Erzsébet­ utalványt. Pont postán és pont most kell kivinni, de nem bírja a posta. Úgyhogy anyám lába tovább dagad januárig. Köszi, rendes vagy. Az jutott eszembe, hogy senki nincs körülötted, aki szólna neked, ha hülyeségeket csinálsz? Egy épeszű ember nincs ott, aki elmondta volna, hogy a hülye ötleteidnek milyen következményei vannak? Mert te leszarod, azt látom. Eszedbe sem jut, hogy a postán emberek dolgoznak. Jut is eszembe! Képzeld, tegnap láttam két fiatal srácot – szerintem középiskolások voltak – postásbringával, postástáskával szédelegtek. Nem találták az utcát, ahová menniük kellett volna. Nekik is az utalványod miatt kell a mínusz tíz fokban, jeges úton, ismeretlen környéken kézbesíteni. Legalább fizettek nekik? Ha igen, végül mennyibe kerül nekünk, adófizetőknek az utalvány? Amit azért nem lehetett banki utalással küldeni, mert akkor nem tudja a nyugdíjas, kinek legyen hálás? Viktor, te hülyének nézed a nyugdíjas szavazókat? Vagy azért kellett az utalvány, mert megszűnik a forgalmazó cég és a nyakatokon maradt volna majdnem hárommillió ilyen cetli? Viktor, te hülyének nézel mindenkit?"
wpym
Sajnos koszonetbol nem lehet megelni.
glorianna
"Ne köszönje, fizesse" mondá az öreg örmény...
not me
A kormány jóóóól elbaszta, a postások meg helyrehozták.
Hát így!
Veleda
Gyakorlatilag a postásoknak kell megköszönni az Erzsébet utalványokat. A kormánytól egy vitatható könyöradomány, a kézbesítők pedig helytálltak. Pedig a karácsony előtti csúcsidőben éppen elég dolguk volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.