Annak idején a civil mozgalmak kapcsán írt Orbán Viktor egy szakdolgozatot. Most a civil mozgalmakkal szembefeszülõ a kormányzati álláspont. A miniszterelnök számára akár közvetlen személyiségi konfliktust is okozhatna. Ott belül. De erre alighanem kár lenne nagy tétekben fogadni. Azért volt egy pillanatnyi szalmaláng azzal kapcsolatban, hogy a szakdolgozat eltûnt a netrõl. Majd kiderült: mégsem. Arra azért mindenképpen jó volt az eset, hogy a miniszterelnöki köpeny igen alapos fordulataira irányítsa a figyelmet. Ami különben az egész pártjára jellemzõ. S ami alapján eléggé megkérdõjelezhetõ lenne a kormányfõ hitelessége. Még akkor is, ha nem fejtegeti ki annak idején a pávatáncos életfilozófiáját. Ami nem annyira egy felelõs kormányfõtõl elvárható hozzáállás. A „mindenkinek azt mondani, amit hallani akar” pávatánca sokkal inkább egy szervilista felelõsségkerülõ alapelve lehetne. S Orbán Viktor esetében tudjuk, hogy nem igazán siet személyes felelõsséget vállalni. De ez messze...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Ugyan kérem! Orbán egy órán belül símán letagadja, amit előbb mondott! Nem hogy évek múlva! Nála csak és kizárólag önös érdek van, érték nulla!
quadrocopter
Mocskos saját lábon ingyenélő bűnöző!
Eladott Ország
"A tényekkel szemben annak a rongyos köpönyegnek a forgási sebessége ép ésszel felfoghatatlan, és ma már nem tíz évenként, hanem naponta többször okádja szembe egykori önmagát a fényességes esthajnal csillag, talán mégsem felesleges ide egy újabb tükröt állítani. Nem mondom, hogy a 92 oldalas pdf­ formátumba konvertált, gépelt szöveg felkúszott a kedvenc olvasmányaim sorába, mindazonáltal pontosan mutatja, 30 év alatt hogyan fajzott el visszafordíthatatlanul a küldetéstudatával megnyomorított szabadságharcos. Aki pontosan ismeri az elméletet – az ő két kezével írta le ­, de mára a legádázabb ellenségévé vált annak, amiért három évtizede még aggodalmát fejezte ki."
GeoCravker
@Nessy: Ezt a szakdolgozatot más is letagadná. Gyenge, hiányos, ócska szöveg. Valószínűleg Fellegi egy vázlata volt civilben

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.