A magyar határra nehezedő nyomás a következő években nem fog megszűnni, ezért a határvédelem továbbra is kiemelt fontosságú nemzetbiztonsági ügy - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Budapesten, a határvadászképzés első ütemében részt vevő állomány ünnepélyes eskütételén.  A kormányfő beszédében hangsúlyozta: kívülről, Brüsszelből továbbra sem várhatunk megoldást, így “nekünk kell megvédenünk saját magunkat”. Orbán Viktor azt is mondta, hogy a honvédség és a rendőrség munkájának köszönhetően Magyarország ma az Európai Unió egyik legbiztonságosabb országa. Nálunk nincs terrorizmus, nincs tömeges erőszak, nem hajtanak teherautóval ünneplő emberek közé, de mindez nem jelenti azt, hogy a magyarokkal ne fordulhatnának elő ilyen szörnyűségek – figyelmeztetett. Európa jobban járt volna – folytatta -, ha nem támadja a magyar megoldásokat, amelyek működőképesnek és hasznosnak bizonyultak, és amelyeket azóta egyre több ország átvett. Tettekkel bizonyítottuk, hogy megálljt lehet...

Forrás: estiujsag.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hari
Lépjen be már Ő is, akkor rendeznének meg a emigránsok !. Teljesíteni mindenki tud.
Hari
Lépjen be már Ő is, a!kör rettegnének a emigránsok. Lelkesíteni Szálasi is tudott
Eladott Ország
"Anya ha bejönnek a migránsok horhdhatok magamnál bicskát?
Ezt a gyerekek az iskolában hallják, mert más családokban sajnos esélyt sem adnak a gyereknek: belenevelik a Fidesz­ imádatba, lehetősége sincs a gyereknek végiggondolni, megvizsgálni a dolgok színét és visszáját. Abban fog hinni, amit kisgyerekként otthon hallott. És azt terjeszti az iskolában is. Mi meg itthon irtjuk a vadhajtásokat, és próbáljuk kritikusan gondolkodó lénnyé formálni a saját gyerekeinket. Lehet, hogy ők maguk is arra jutnak majd, a Fidesznél nincs üdvözítőbb. De ha így lesz – bár ennél okosabbnak tartom a gyerekeimet – akkor saját maguk jussanak erre a következtetésre, ne betanult szöveget szajkózzanak.
Én legjobban most azoktól a „friss keresztényektől” félek, akiknek Istenhez és a hithez semmi
közük, de most ők a legnagyobb nemzetvédő kereszteslovagok. Pár hónap alatt több százezer ilyen termett az országban. A nemzetiszín zászló mögé bújva ők most bármit megtehetnek. És arról úgysem esik szó, ők hány nőt erőszakolnak meg, hány gyereket bántalmaznak stb. Mert nem migránsok, így meg nem hír."
not me
Szociopaták, előre a lenni... orbáni úton!
Clavigo
Muha-ha-ha-ha...Védjétek meg Orbán elvtársat és nemzethhyyy körösztyén Kondáját.,,százlábú családját,,,...oszt jó napot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.