A párt szerint a letelepedési kötvények megszüntetése nem elég; minden forinttal el kell számolni, a „pofátlan haszonra" pedig 75 százalékos különadót szükséges kivetni.

(Forrás: 168 óra)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@verőce21: Sajnos erlég hülye vagy ahhoz, hogy mégegyszer betegyem a "hova folyik be a lé" című kesergőt:

"A kormány részéről még nem hangzottak el ésszerű indokok amellett, hogy ezt a bevételt a magyar állam kiengedi a kezéből. A letelepedési kötvény egyes számítások szerint kötvényenként összesen 23-27 milliót hoz az offshore cégek konyhájára."

Na, kik nyernek a bóton' Bélám?
verőce21
@karma1: (11:53) Neked fogalmad sincs arról, hogyan működik egy kölcsön törlesztése.
Ezt nemcsak a mostani leírásoddal bizonyítottad, hanem már korábban is, amikor beírtad ide, a "Hogyan törlesztetek ti" monológodat! :)
verőce21
@quadrocopter: (13:15) Köszönjük Emese!
Hogy megosztottad ismét velünk, "hova folyik be a lé" című kesergőt.

De sehol nem említed, hogy azok akik kifizették ezt a pénzt a kötvényért, biztosan mérlegelték, hogy megéri nekik ez az összeg bejutni érte az 500 milliós EU belső piacára. (Nem egy 10 milliós Új-Zélandira!)
És nagyon nem érdekelte őket, hogyan osztozkodnak rajta a szereplők. De mi most megszüntetjük ezeket, elképzelhető, hogy szükség lesz még rá a jövőben, más feltételrendszer szerint.
(Mert Mo.-on kívül még 10 EU-tagállamban árunak ma is letelepedési kötvényeket, más-más feltételekkel).
quadrocopter
@verőce21: Mi ez a félreduma Bélám? Ki a faszt érdekel, hogy az akár terrorista egyed mit gondol az üzletmenetről? Am9ikor más országokra hivatkozol Bélám, akkor emlccsed meg a menekültbefogadásokat is - Bélám!

A tészta tapintású agyad nem volt képes befogadni, hogy a kötvényes lé offshoréknál landol, miközben a "magyar emberek" fogják lejáratkor ( 5 év múlva!) visszafizetni a Nagy Lét?
Azok, akiknek egy deka hasznuk nem volt a kötvény-trükkből?

Rogán-Tróger a saját, fitymahiányos farkával verje a csalánt, ne a magyar emberek" -ével!
Visszaesel Bélám a gyógyulási folyamatban.
verőce21
@quadrocopter: Félrebeszélsz most is Emese!
Csak a diszkontár (300/270K Euro) miatt fizet a magyar kormány többletkamatot.
Ezt tényleg nem kellett volna, fölösleges gesztus volt, de mégegyszer mondom, megváltozott feltételekkel tovább folytatódik majd az üzlet, hisz EU nemzetek közötti piaci verseny van itt.
Képtelen vagy felfogni?
karma1
@quadrocopter: Na tessek! Mar megint kiderult, hogy ezen az oldalon ki a rettenetesen okos, es igy most mindenkinek hirdeti az iget az illeto...:o)))
Azt az eszt osztja, amibol neki sincs - nem baj.

Ugy altalaban lehetseges, hogy Magyarorszagon a cifra illiberalizmus es ortodoxia miatt nem ugy kell visszafizetni a kolcsonoket, mint egy normalis orszagban, ahol nem ver-idiotak uraljak a miniszterelnoki szeket - ezt elfogadom, lattunk mi mar cifrabbat is otthon.

De hogy a letelepedesi kotvenyt majd egyszerre kell visszafizetni kamatostol es hozamostol a kotvenyeseknek, az bizony kurvaziher, ami azt jelenti, hogy az 5 eves futamido letelte utan EGYSZERRE fog megjelenni ez a muszaj-koltseg a nemzeti koltsegvetesben. Ha csak az elso 346 hitelezot kell majd nehany honapon belul megfizetni 2018 marciusaban, mar abba bele fog dogleni a budge', akarmennyire is okosak itt egyesek... (de persze nem azok, csak azt hiszik... Dehat a vezir is azt hiszi, hogy o a nagyokos, kozben meg a fuggony moge menekul harcolni...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.