Több mint 32 ezer külföldön élő magyar nyugdíjast ajándékozott meg a kormány olyan papírdarabokkal, amiket semmire sem tudnak felhasználni – cserébe a kézbesítésé több mint 50 millió forintjába került az adófizetőknek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ezt nem hiszem el. Ezekre azt mondani, hogy elmebetegek, kitüntetett dícséret.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
Kíváncsi leszek, hogy a húsz éve Kaliforniában élő haverom édesanyja, aki négy éve van nála, kapott e utalványt, és hol tudja levásárolni...

:D
lópicigáspár
@nevemnick: Majd UPS-sel rendel a tesco-ból csirkefarhátat és azzal rendezi a cehhet! :)))
karma1
@lópicigáspár: @nevemnick: Ja, kb majd kap erte 10 deka budos farhatat, pedig ott nem is ismerik ezt a csirkealkatreszt, csak kutyaeledelnek. Ugyanigy az osszes csirkelab, csirkenyak, sziv- es csirkemaj itt is kutyaeledel. Amikor csirkemajat szoktam kerni, mert imadom a rantott csirkemajat, picit ferden neznek ram. De amiota az argentinok kiloszamra vasaroljak a felbevagott, szepen megpucolt disznofejet, azota en se jovok zavarba...:O)))))
simmering73
Ezt nem hiszem el. Ezekre azt mondani, hogy elmebetegek, kitüntetett dícséret.
karma1
@simmering73: Igen, mert az elmebetegsegbol neha ki lehet gyogyulni...

A postakoltseget pedig kokemenyen ki kellett fizetniuk, mert abban a nemzetkozi posta nem ismer viccet.
De majd megkerdezem a 40 eve Ausztraliaban elo ismerosomet, hogy most mit fog kezdeni ezzel az oriasi vagyonnal? (kb. 40-42 AUSD ez az osszeg. Nekem ez 6 orai berem, NZD-re atszamolva...)
Na, akkor ki a hulye megint? Egyebkent ezt mar en sem hiszem el. Kivancsi volnek a masik 70 orszagra, benne vagyunk-e mi is? Esetleg Burundival , Del-Koreaval is tettek ilyen galans lepest?
Nessy
Beteszik a vitrinbe, mint az ó haza karácsonyi üdvözlő lapját, másra úgy sem jó a határon túl. Esetleg haza repül , hogy levásárolja, és vigyen belőle ajándékot az unokáinak. Mondjuk egy két konzervet.
Ezen tényleg nem tudja az ember, hogy sírjon, vagy nevessen.
Egy könyv, egy CD, egy DVD értelmesebb lett volna!
Zeta
Ment az ukrán nyugdíjasoknak is, nem kapnak elég potyát.
Nessy
@Zeta: meg kell fizetni a "holt lelkek" szavazatait is!
telegdilaci
@karma1: Ez a külföldre küldött utalvány küldés a külhoniaknak lett kitalálva akik soha nem dolgoztak Magyarországnak,mégis nyugdíjat kapnak,és szavazati jogot is kaptak,a Magyarországon született,külföldön dolgozókkal ellentétben,akik viszont,nem! akik külföldön kénytelenek munkát vállalni,ellene szavaznának ennek a korrupt bandának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.