Elmondta, hogy az átláthatóságnak akár a TASZ-t, akár a CÖF-öt érintenie kell. Meg kell vizsgálni, hogy ki milyen érdeket szolgál és milyen forrásokból működik. A kormánybarát CÖF állami forrásairól megjegyezte, hogy ha valaki központi forrást kap, akkor annak is meg kell felelni. Németh Szilárd logikája szerint az emberek négyévente, a választásokon azt is eldöntik, melyik civil szervezet hasznos az ő szempontjukból. Az ország érdekeit pedig a kormány és a parlament határozza meg. „Azok, akik idegen pénzt használnak fel arra, hogy a magyar kormányt és a magyar parlamentet és a magyar embereknek az akaratát fúrják, azok bizony Magyarország érdekeivel, Magyarország nemzetbiztonságával szemben cselekszenek” - pontosította Németh Szilárd, miért nem szereti a civileket. .

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Könyörgöm stoppolják már be a száját! Egy mezei pógárt ennyi ostobaság után már valamelyik pszichiátrián kezelnék, és a család gyámság alá helyeztetné!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aremy
@verőce21: és az ss baszik tájékoztatni titkosítani annál inkább. lehet hogy te tudod hogy mennyi forint ment a civilnek mondott cöf nek ami valójában az ss gitt egylete.
Béla333
@verőce21: 19.15
Ehhez képest annyi hülyeséget hordtál/hordtatok ide pl. ehhez a cikkhez is,hogy csak na!
Növelve a kattintások számát, ugye!
Vagy neked lehet?
verőce21
@Béla333: (20:01) Nekem lehet, Béla, én fölöttetek állok! Énmiattam olvassák ezt a blogot messze földön is. :)
teuton
@verőce21: Teged kellene mar megszünzetni, de amig van aki 5 ft-ert is trollkodoik, addig itt vagy. A helyesirasodon azert lenne meg csiszolnivalo. A birkaknal persze nem ez a fontos,hanem a nyalni-tudas...
verőce21
@teuton: A legkiválóbb helyesíró vagyok a blogon! :)
aremy
@verőce21: most hogy már a dicséret meg van és mi lesz a jutalmad???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.