A civilek eltakarítására készülő rezsibiztos kicsit fellengzősködik a képzettségével. Megértjük, nekünk is ciki, hogy valaki ilyen végzettséggel lehet tényező a magyar politikában. "Az egyetemen azt tanultuk, hogy másnak is igaza lehet a kormánnyal szemben. De ez nem az egyetem. Amikor a határon meg kell akadályozni, hogy több százezer illegális bevándorló lerohanjon minket, az más eset" - világította meg Németh Szilárd a csütörtöki sajtótájékoztatóján, mit ért ő "hasznos" és "nem hasznos" civil szervezeteken. Az ostorosmoszat szintjén vegetáló rezsibiztos arra utalt, hogy megérti ő a felette tanult értelmiségi kollégák aggályait, hiszen ő is járt egyetemre, csak ő időközben politikus lett ugye. Csakhogy - legyünk kíméletesek - erős lódítás, hogy az orbánista szumóharcos "egyetemen tanult" volna.

Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Életem során sok ilyennel találkoztam. Csak azok általában ólban voltak, szög volt verve az orrukba, és egy hideg téli reggelen pálinkaszagú emberek leszúrták őket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
elnyomott
Ez a tanult dolog miért nem akkor jutott eszükbe, amikor a Fidesz ellenzékben volt?
aremy
@elnyomott: mert akkor bujkált min a partizánok.
nemfideszes
A zsírfejű, mint "szakértő", könyvtáros végzettséggel rezsiharcol, és ül a nemzetbiztonsági bizottságban.
Normális országokban ezt közgazdászok, mérnökök, egyetemen végzett nemzetbiztonsági szakértők végzik... mondom normális országokban...
eugen4402
Akár el is tudnám hallgatni, ha engedné a riportereket kérdezni, vagy a más nézetet vallóknak kimondani a véleményüket, de nem! Nem és nem!!
Ő egyre hangosabban ordítja a betanult szöveget... ha meglátom, csatornát váltok. Egyszer valaki próbálja végighallgatni. Lehet, hogy ha lejárt a lemez, elölről kezdi az egészet, ha végtelenítettre programozták...
Macskaszem
Lehet, hogy Rizsaszilárd ugyanott végzett, ahol Díszcigányflóri.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.