A civilek eltakarítására készülő rezsibiztos kicsit fellengzősködik a képzettségével. Megértjük, nekünk is ciki, hogy valaki ilyen végzettséggel lehet tényező a magyar politikában. "Az egyetemen azt tanultuk, hogy másnak is igaza lehet a kormánnyal szemben. De ez nem az egyetem. Amikor a határon meg kell akadályozni, hogy több százezer illegális bevándorló lerohanjon minket, az más eset" - világította meg Németh Szilárd a csütörtöki sajtótájékoztatóján, mit ért ő "hasznos" és "nem hasznos" civil szervezeteken. Az ostorosmoszat szintjén vegetáló rezsibiztos arra utalt, hogy megérti ő a felette tanult értelmiségi kollégák aggályait, hiszen ő is járt egyetemre, csak ő időközben politikus lett ugye. Csakhogy - legyünk kíméletesek - erős lódítás, hogy az orbánista szumóharcos "egyetemen tanult" volna.

(Forrás: nyugatifeny.blog.hu, Cefi által)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Életem során sok ilyennel találkoztam. Csak azok általában ólban voltak, szög volt verve az orrukba, és egy hideg téli reggelen pálinkaszagú emberek leszúrták őket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
A FIDESZ berkeiben, ha Viktor komál, akkor két faiskola és három tánciskola bőven elég a kormány biztosi, álomtitkári kinevezéshez.
papa.49
@Nessy: Még azt se végezte el szerintem))))))))))
Nessy
@papa.49: Hát, tánc iskolát biztos nem! Ott anno illemet és jó modort is tanítottak a tánc mellett. :-))
papa.49
@Nessy: Ha ,,jó tánciskolába,, jártál még bizonyos etikettet is tanítottak, ami a polgári társadalmakban szokásos volt...
elnyomott
Ez a tanult dolog miért nem akkor jutott eszükbe, amikor a Fidesz ellenzékben volt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél