Egy távolsági (helyközi) buszon utazó halmozottan sérült férfit és kísérőjét is megbüntették az ellenőrök Csongrád megyében 8-8 ezer forintra, mert a sérült férfinél nem volt nála a személyi igazolványa – olvasható a Délmagyarország cikkében.

Szabolcsnál csak a Magyar Államkincstár igazolványa volt ott, ez azonban nem hatotta meg az ellenőröket, ment is a büntetés. A férfi édesanyja a következő buszon összetalálkozott az ellenőrökkel, akiket kérdőre vont a büntetés miatt. Az ellenőr szerint méltányos volt az eljárása, mert akár be is vonhatta volna az államkincstári kártyát, mivel azzal vissza szoktak élni – derült ki a cikkből.

Végül a történet jó véget ért, a 16 ezres büntetés helyett mindössze Szabolcs után kellett 1300 forintot befizetnie az édesanyának a személyi igazolvány bemutatásáért. 

Az anya egyébként kezdeményezni fogja, hogy az államkincstári kártya is legyen fényképpel ellátva, megelőzve a visszaéléséket.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A férfi édesanyja a következő buszon összetalálkozott az ellenőrökkel, akiket kérdőre vont a büntetés miatt. Az ellenőr szerint méltányos volt az eljárása, mert akár be is vonhatta volna az államkincstári kártyát, mivel azzal vissza szoktak élni – derült ki a cikkből.

Menjetek abba a méltányos kurva anyátokba !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
A személyinek NÁLAD KELL LENNIE, ez igaz de ne egy fogyatékos emberrel izmozzon az ellenőr!!!
nyanya001
@papa.49: Kigyúrt kancigánnyal nem mert volna izmozni a patkány.
namihami
Miért is tartjuk oly mulatságosnak a rendőrös és az ellenőrös vicceket?
És ha ebben a tempóban ""fejlődnek"" az ellenőrök, akkor rövid időn belül övéké a dobogó legfelső foka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél