Szokatlanul gyors eljárás nyomán, nyilvános ülésen hirdet ma határozatot az Alkotmánybíróság, az Áder János államfő által kifogásolt közigazgatási különbíróság ügyében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Már hogyne lehetne (csak nem szabadna), csak pofa kell hozzá, s nekik van! =))
justhpeter
@RonaGyuri: No meg attól is függ, hogy kinek !
Cicamama55
Szerintem törvényellenes! Ha mégis lehet, akkor felesleges ide már minden törvény, nincs itt szükség már jogászokra sem. Sárba tiporják az igazság szolgáltatás alapjait, amire minden épül! Dől a fal!!!
Hellcat
Na már megint a maguk kénye kedve szerint baszakolódnak ezek a szarháziak...
Eladott Ország
"Ez az úgynevezett közigazgatási bíróság, amely egy raklapnyi állami intézmény (MNB,
Médiatanács, Közbeszerzési Döntőbizottság, stb.) döntéseinek jogszerűségét fogja vizsgálni,
járulékos haszonként arról is dönteni fog, hogy mit kell feltétlenül eltitkolni az állampolgárok
elől. Szerencsére a választási ügyek (lásd kopaszok akciózása) is ennek az új testületnek a
hatáskörébe kerülnek majd és szakmai körökben úgy hírlik, az új szervezet élére Patyi Andrást, a Nemzeti Választási Bizottság jelenlegi vezetőjét katapultálhatják. Egy vérbeli pártkatonát, akivel nem lesz gond. De talán a leghajmeresztőbb pontja az elképzelésnek mégiscsak az, hogy az új bírósági szervezet vezetőségének felét szándékosan nem bírókból, hanem közigazgatásban dolgozó jogászokból, például kormánytisztviselőkből állítanák össze. Hogy Patyira írták ezt a dörgedelmet, vagy sem, azt nem tudom, de az már eleve előnyt jelenthet, hogy mindössze két évig dolgozott bíróként, ide annyi is bőven elég, a szervilizmus pedig adott. Patyi nevű szervilis, politikailag gerinctelen pártkatona nevezi magát jogásznak. Végül is kiherélték már az Alkotmánybíróságot és jogászkodó, jogkárosult kreténekkel töltötték fel, harácsoltak maguknak bankot, médiát, ügyészséget, rendőrséget, egyetemet, sportklubot, mangalicatelepet, kastélyt, földet, de nem volt még egy olyan bíróságuk, ahol csak azok hozhatnak ítéleteket, akiket ők ültetnek oda."
Cicamama55
A remény hal meg utoljára! :) Most hallottam a hírekben, hogy az Alkotmánybíróság is ellenezte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.