Alkotmányellenesek a közigazgatási perrendtartásról szóló törvény közigazgatási felsőbíróságra vonatkozó rendelkezései - mondta ki az Alkotmánybíróság (Ab) pénteki nyilvános határozathirdetésén, összhangban Áder János köztársasági elnök indítványával.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A parlament 99.9 % jogász végzettségű, érdekes hogy ennyire nem ismerik a saját szakmájukat, ha kőművesek lennének egy tyúkól építését se lehetne rájuk bízni, mert összedőlne az is!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A parlament 99.9 % jogász végzettségű, érdekes hogy ennyire nem ismerik a saját szakmájukat, ha kőművesek lennének egy tyúkól építését se lehetne rájuk bízni, mert összedőlne az is!!!
Béla333
Most lehet elgondolkozni, hogy az LMP-nek volt-e igaza az alkotmánybírók megválasztásánál!
Persze akik akkor telei torokból üvöltöttek, most mélyen kussolni fognak!
Pergető
Nem arról volt szó, hogy nem szabad megszavazni őket, mert a Fideszt fogják szolgálni?
Na ez a kijelentés vált most hiteltelenné!
Eladott Ország
"És látá Isten, hogy jó a világosság; és elválasztá Isten a világosságot a setétségtõl."
"Szeretném azt hinni, hogy ezt már biztosan nem lehet benyeletni a lábtörlőnek nézett magyar
közvéleménnyel, a szakmával, az értelmiséggel. Az a baj, hogy már a kopaszok választási irodai műveleténél is azt hittem. Meg amikor megcsinálták a trafikmutyit. Meg amikor Matolcsy
családi vállalkozást csinált az ország jegybankjából. Meg a Ligetben történt erőszaknál. És
korábban annyiszor. Valójában szinte naponta. Sokszor reméltem, hogy egyik ­másik égbekiáltó disznóságuk elkövetésekor a szekta is felébred és betelik a pohara. Hogy a jogállam, a törvényesség, a demokrácia ilyen jellegű semmibe vétele, amire az elmúlt hat évben hetente szolgáltattak példát, az ország ilyen gátlástalan kirablása és az, hogy már a látszatra sem adnak, miközben legalizálják a bűzt, már egy tisztességes, becsületes, józan fideszes szavazó számára is vállalhatatlan."
kissé felnőttem
Röviden : öngól, nem kell hozzá igazságügyi miniszter mert Ő sem makulátlan csak ugy látszik nem azonos a Mindenhatóval, lehet tovább álmodozni, kiváltságokról majd máskor
bencemacska
Mert itt már a ló is kilógott, nemcsak a lóláb!
Akkor éppen meneszteni készültek Ádert, aki nem akart becstelenül búcsúzni!
quadrocopter
Hétfőtől megszűnik (K)áder és a hivatala, mert a "magyar embereknek joga van tudni" hogy miből él, ki pénzeli és miért nem tapsikol állandóan a hibban gagyi ( jogász végzettségű nulla viktor !!!) ötleteihez!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.