Keresi a kőbányai rendőrség azt a férfit és nőt, akik Budapesten, a 9-es buszon szidalmaztak, majd megütöttek egy utast – írja a police.hu.

Az elkövetők még december 11-én, éjfél előtt nem sokkal utaztak a buszon, ahol az egyik utas köré ültek és fenyegetően szidalmazták. A sértett előre ment a buszsofőrhöz, akit megkért, hogy hívjon rendőrt, a férfi és nő azonban követték a busz elejébe, és tovább folytatták a zaklatást.

Amikor a busz a Kőbányai út és Hungária körút kereszteződésénél megállt, a férfi, majd a nő is megütötte a sértettet, aki a földre esett. A támadók ezután leszálltak és a Népliget felé távoztak.

A rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható férfit és nőt felismeri, hívja a 06-1-263-7200-ás telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
Ez valami kalányos trubadúr lehetett, meg a macája.
volvós
Hát nem mostanában lebarnult állatok voltak...
quadrocopter
A Farkas Flóriánról elnevezett "Rendért" Polgárőr Szervezet hős tagjairól van szó, ami a szuka melegítőre húzott szoknyáját illeti, mint népi viseletét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.