Kedd óta van terítéken a civil szervezetek ügye, Németh Szilárd aznap ugyanis úgy fogalmazott, el kell takarítani őket innen.

Kovács Zoltán kormányszóvivő most még messzebbre ment: az ATV-nek pénteken kifejtette, szerinte bebizonyosodott, hogy szervezetten küldenek több száz embert a kerítésre. Amikor a műsorvezető megkérdezte, mindennek köze lehet-e a Soros György-féle "álcivilekhez", Kovács meglepő választ adott:

Abszurd koalíció látszik kialakulni. Hogyan lehetséges az, hogy magukat emberjogvédő vagy civileknek nevezett emberek ezekkel a terrorista vagy embercsempész szervezetekkel akarva-akaratlanul cimborálnak vagy együttműködnek?

A kormányszóvivő egyébként maga is Soros-ösztöndíjjal tanult.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Na most süllyedtél le a Kósa meg a Rezsi Szilárd szintjére.
Igaz, eddig is csak 1 fokkal voltál felettük te tartalékos hadibarom !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
Amikor én ezt a pofát meglátom mindig eszembe jutnak a terroristák. Valahogy nem tudom róla elképzelni, hogy normális ember legyen.
Nagy Mária
@eszegfu: Tudom én, hogy ez amit most észrevettünk, csak csepp a tengerben. De egyre inkább gyanús volt, hogy minden ilyen psziho hír után Mészáros nagyúr, Tiborcz vő vett, vagy megnyert valamit. Alapból az én agyam sem erre van beállva, de van egy jogász és egy újságíró fiam, akiket bizonyos tranzakciók személyesen is érintettek, s olyan dolgokat mondtak el, ami egy hír hallatán másféle gondolkodásra késztetett.
Egyvalamit el kell ismernünk, valaki a tanácsadói körből nagyon okos és jól ért a kártyák keveréséhez. Gondolj bele, ha két fedőt összecsapnak a hátad mögött, önkéntelenül is arra figyelsz, közben a besurranó tolvaj mindent elvihet.
Ezért nagy baj, hogy az ellenzéket ennyire sikerült megosztani, mert tényleg nincs annyi szem, gondolkodó fej, hogy minden lépést előre lásson.
Én már annak is örültem, hogy a Professzorok Batthyány Köre (ahonnan pedig az igazi nagy koponyák kiléptek) lájtosan ugyan, de megszólalt.
eszegfu
@Nagy Mária: @Horizont: Egyetértek Veletek! Én csak annyit akartam kihozni belőle, hogy mi, az emberek a kritikánkon kivül, egy erősebb ellenzék, vezető nélkül nem tudunk semmit sem tenni... max. a környzetetünknek "nyithatjuk fel a szemét"... ami szintén csak csepp a tengerben, de ezt sem szabad lebecsülni!
human
@Nagy Mária: Hát mondjuk pont tegnap adtak el töredék áron egy luxusszálló melletti irodaházat. Illetve csak majdnem biztos, mert valamiért a licitálás utolsó másodperceiben a licitáló oldal összeomlott. Így nem tudható biztosan ki és mennyiért vette meg. Micsoda véletlenek vannak.
http://444.hu/2017/01/14/elo-most-arverezik-e...
Nagy Mária
@human: Ejnye-ejnye! Nem figyeltél!
Éppen ezt a hírt próbáltam minden oldalon tolni.
Bünti: Olvasd vissza a tegnapi napom! :)
kukac50
A Fidesz meg eladja a letelepedési kötvénnyel az országot terroristáknak!
Orbán még a szomszédjába olyan embernek is lehetőséget adott ház vásárlásra aki a terroristákat támogatta. Most azt mondják meghalt,szerintem Orbán vejét kell figyelni kiderül,hogy él.
Ki hatalmazta fel Orbánt,hogy eladja a NÉP vagyonát képező kastélyokat, földet értékeket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél