Kedd óta van terítéken a civil szervezetek ügye, Németh Szilárd aznap ugyanis úgy fogalmazott, el kell takarítani őket innen.

Kovács Zoltán kormányszóvivő most még messzebbre ment: az ATV-nek pénteken kifejtette, szerinte bebizonyosodott, hogy szervezetten küldenek több száz embert a kerítésre. Amikor a műsorvezető megkérdezte, mindennek köze lehet-e a Soros György-féle "álcivilekhez", Kovács meglepő választ adott:

Abszurd koalíció látszik kialakulni. Hogyan lehetséges az, hogy magukat emberjogvédő vagy civileknek nevezett emberek ezekkel a terrorista vagy embercsempész szervezetekkel akarva-akaratlanul cimborálnak vagy együttműködnek?

A kormányszóvivő egyébként maga is Soros-ösztöndíjjal tanult.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Na most süllyedtél le a Kósa meg a Rezsi Szilárd szintjére.
Igaz, eddig is csak 1 fokkal voltál felettük te tartalékos hadibarom !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Nagy Mária: @Horizont: Egyetértek Veletek! Én csak annyit akartam kihozni belőle, hogy mi, az emberek a kritikánkon kivül, egy erősebb ellenzék, vezető nélkül nem tudunk semmit sem tenni... max. a környzetetünknek "nyithatjuk fel a szemét"... ami szintén csak csepp a tengerben, de ezt sem szabad lebecsülni!
human
@Nagy Mária: Hát mondjuk pont tegnap adtak el töredék áron egy luxusszálló melletti irodaházat. Illetve csak majdnem biztos, mert valamiért a licitálás utolsó másodperceiben a licitáló oldal összeomlott. Így nem tudható biztosan ki és mennyiért vette meg. Micsoda véletlenek vannak.
444.hu/2017/01/14/elo-most-arverezik-el-az-alulrol-indulo-allami-irodahazat
Nagy Mária
@human: Ejnye-ejnye! Nem figyeltél!
Éppen ezt a hírt próbáltam minden oldalon tolni.
Bünti: Olvasd vissza a tegnapi napom! :)
kukac50
A Fidesz meg eladja a letelepedési kötvénnyel az országot terroristáknak!
Orbán még a szomszédjába olyan embernek is lehetőséget adott ház vásárlásra aki a terroristákat támogatta. Most azt mondják meghalt,szerintem Orbán vejét kell figyelni kiderül,hogy él.
Ki hatalmazta fel Orbánt,hogy eladja a NÉP vagyonát képező kastélyokat, földet értékeket?
evacica
Ez az ember aki civil szervezet pénzén /Soros Alapítvány/ tanult hogy tud ilyen orbitális hülyeséget mondani?! Hogy nem sül le a képéről a bőr, igaz ezek azbesztet hordanak bőr helyet. Gátlástalan hazug banda!
JAJMÁR
Nagy emberi manipulátorok ezek! Aki változást akar, és felgöngyölíteni, majd eltakarítani a mocskot, az Botka mellé áll!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.