Lezárult a Szusza Ferenc Stadion felújítása, amit követően szerdán megtörtént az épület hatósági bejárása is. Az eredmény nem túl biztató – írja a Blikk.

Az ÁNTSZ, a katasztrófavédelem az országos mentőszolgálat és a rendőrség képviselői ugyanis úgy határoztak, hogy jelen állapotában a stadion nem felel meg a sporttörvényi előírásoknak: a biztonsági- és beléptetőrendszer működésképtelen, a műszaki átadás-átvétel nem fejeződött be, a létesítmény nem rendelkezik használatbavételi engedéllyel sem.

Felújították az Újpest stadionját, mégis alkalmatlan a használatra

Az Újpest FC nem kezdeményezheti a pálya hitelesítési eljárását. Február elejéig van lehetőségük a hibák orvoslására, hogy a stadiont alkalmasnak ítéljék a tavaszi NB I-es mérkőzések lebonyolítására.

Az ügyintézés már csak azért is sürgős lehet az Újpestnek, mert március 4-én a régi rivális Ferencváros ellen lépnek majd pályára.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ó, hát nem is az volt a lényeg, hogy alkalmas legyen, hanem az, hogy fedőépítkezés volt a Nagy Lé leosztásához!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
reflektor.blog.hu/2016/12/15/orban_es_a_natio_hungarica
Ha megnézzük a magyar gazdaság teljesítőképességét, azt, hogy valódi versenyhelyzet helyett uniós és állami pénzekkel, adókedvezményekkel és kedvezményes konstrukciókkal kistafírungozott vállalkozásaink hogyan működnek és kitől függnek, máris beláthatjuk, hogy ki fújja ma Magyarországon a passzátszelet. Az elismerten kormánystratégiának vallott korrupció törvényi szinten szabályozott minálunk. Az országba beáramló irtózatos összegek elosztását felügyelő kormányzati szervek és helyi szintű leágazódásainak pártkatonái pedig nagyon odafigyelnek, hogy a pályázatok véletlenül csak személyre szabva kerüljenek kiírásra, ha pedig azt esetleg nem lehet, akkor egymás között jól lekartellezik. A személyre szabás nyilvánvalóan nemzeti és egyben tőkés haverokat jelent, akik aztán az elnyerhető pénzekből visszacsorgatnak 10-20%, manapság pedig már akár 60%-ot is. Amiből aztán terem sajtó, tv csatorna, stadion, focicsapat, villa, luxusjacht hasonlók. Nem teheti meg a réteg úgy, hogy ne menjen bele ebbe a játékba, mert sajnos annyira gyenge a magyar gazdaság, hogy ilyen baráti segítség nélkül nem mennének semmire. És akkor kimaradnak, lemaradnak.
human
Ennél jobb hír nem is lehetne Orbán oligarcháinak. Hiszen újabb százmilliókból majd kijavíthatják a hibákat.
human
@Eladott Ország: kiemelném: "Az elismerten kormánystratégiának vallott korrupció törvényi szinten szabályozott minálunk"
Amúgy az egész úgy igaz ahogy le van írva. El is fogom olvasni az egész posztot.
papa.49
Mást lehetett várni szerintem nem ennyire képesek a fiúk, mondjuk lopni kiválóan tudnak, meg titkosítani!!!
szaboria1
Csak nem a Tompika beléptető rendszer lett beépítve? Mert az már eleve rossz volt.
kukac50
Miért nem tomi beléptető rendszerét használták fel? Valaki ellopta?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.