Németh Szilárd Fidesz-alelnök kijelentése, miszerint "el kell takarítani" az "álcivil szervezeteket" az országból, tovább súlyosbította a magyarországi civil társadalom korlátozásával kapcsolatos nyugati aggodalmakat - írta pénteki cikkében a Financial Times című brit gazdasági napilap.

(Forrás: 168 óra)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Nem megkoptak az emlékei, hanem szabályosan hülyül!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Nekem ebből 30 év után az jön le, hogy először a háttérhatalom szépen beeteti az országot,sok más helyeken, könyvtárakban is landolt a pénze, majd beetetés folytatása az imf hitel felvetetése amit a multik szépen kihordtak ide-oda, kinyílik a csipánk és már követelnek.
Ez se nagyon jön be ránk engedik az afrikai migrán(s)okat, muszlimokat, terroristákat.
RonaGyuri
A dolog szépséghibája, hogy ez az egész egy hazugságból kifejlesztett urbán-legendán alapul. Orbán nem Soros pénzén tanult. Elvben részt vett egy Sorosék által szervezett tanfolyamon, de csak időnként odalátogatott, s hogy bármit is tanult volna, na azt senki sem állíthatta! =))
Hari
Még Soros sem lehet mindentudó. Nem láthatott bele barátunk fejébe, hogy egy lappangó hatalom mámoros diktátort és egy hálátlan köpönyeg forgatót rejteget az a fej . Más szóval: lakva ismerjük meg egymást ! És a mondásnak megintcsak igaza lett ! Vagy engedd be a "tótot", és kitúr a házadból !
Csizmás Kond
Hát igen...épp ez a cikk bizonyítja, hogy a civileknek becézett háttérmágnások mindig, minden időben a kormányelleneseket pártolják Valaha Orbánékat pénzelték, hogy gyengítsék az akkori kormányt most fordítva...szóval civilként az a céljuk hogy tönkretegyék az épp vezető hatalmat és a saját érdekeiket hozzák helyzetbe.
1magyar
@Hari: Vagy engedd be a "tótot", és kitúr a házadból ! Milyen jól beletrafáltál - Soros taktikájára.
Persze azt azért meg kell hagyni, hogy egy keskeny réteget milliárdossá tettek, hogy a madzagot rángatni tudják.
papa.49
Máshol is látják azt amit mi itthon, hazudik állandóan a dádé!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél