A dolog úgy indult, hogy jött egy fiatal, áramvonalas politikus, aki képes volt bármikor, bármilyen helyzetben hazudni, mint a vízfolyás. Ez Orbán Viktor, aki pár tucat plusz szavazatért szemberebbenés nélkül megcáfolja a gravitációt, vagy letagadja Ausztrália létét. És van a CÖF-ös Marika néni, aki viszont férjével, Feri bácsival huszonöt éve nem volt nyugaton, akkor is a Mariahilferstrasszén hűtőért, szóval az emlékeik mára porosabbak, mint a liszteskamra kulcsa. Ennek a két halmaznak a metszéspontjából alakult ki a mai Fidesz és 2017 Magyarországa. Nemzeti trikolóros pántlikával átkötött, supershopos giccs és tragacs ország, ami a benne élőknek pont annyira szép és hasznos, mint a nagymamáinkra rátukmált háromszázezres birkautánzatú műszőr paplan, ami után még sokáig fizethetjük a mama helyett a részleteket. Egy skizoid, tényeken és valóságon túli ország, ahol a vezér szemrebbenés nélkül mondhat olyant a nyájának a péntek reggeli Kossuth rádiós igehirdetésében, miszerint...

Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ugye ezt az orbitális baromságot nem kötelező elhinni? Elég, ha a hívek hisznek el minden ostobaságot, és valótlanságot.
Cefi
Hát igen, csak a számok ne volnának. Amelyek világosan mutatják, hogy V4-ek, szabadságharc ide vagy oda, minden tekintetben sereghajtók vagyunk. Példának okáért: Magyarországon a legalacsonyabb a minimálbér, már ha Romániát és Szerbiát nem tekintjük versenytársnak.Miközben Lázár János tegnap azzal döngette a mellét, hogy éllovasok vagyunk az uniós források lehívásában és ez idén sem lesz másképp, mert különben összeroppanunk, Európa legszegényebb húsz térsége között van fél Magyarország: négy régió is felkerült az unió 276 területi egységét tartalmazó lista legvégére. Egy szlovák vagy cseh régió sincs az utolsó helyeken, ezzel szemben Pozsony a hatodik leggazdagabb régió az Európai Unióban.Minden idők legrosszabb eredményét mérte Magyarország vonatkozásában a Világgazdasági Fórum versenyképességi indexében. Hat helyet rontva a 28 EU-s tagból 25.-ek lettünk, beelőzött minket Szlovákia is, Bulgáriára és Romániára hasonlítunk, akik egyébként szintén előttünk vannak.Az államosított korrupció miatt brutálisan stagnál az ország termelékenysége, a régió összes országa megelőzött ebben a vonatkozásban is. Nyolc éve hajtjuk az európai seregeket úgy általában is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.