A letelepedési programot szabályozó törvényt nem vonta vissza a parlament, csupán jegelik az újabb kötvények kibocsátását. Megnyerte első fokon a Magyar Nemzet az Államadósság Kezelő Központ ellen indított perét a Fővárosi Törvényszéken, aminek ítélete közérdekű adatnak minősítette a letelepedési kötvényt forgalmazó cégek adatait. Így elvben nem sokára kiderülhet, hogy mennyi kötvényt adtak el és azon mennyit kerestek a forgalmazók.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak a lényeg maradt ki

Van, amit az mno.hu sem fírtat

Tegnap délután számolt be a portál arról, hogy „Első fokon pert nyert lapunk a letelepedési államkötvények ügyében titkolózó Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) ellen”. A „Fény derülhet a titkokra” című írás szerint „Kiderülhet, hogy mennyit kerestek a letelepedési kötvényt forgalmazó cégek”.
Az az igazság, hogy a cikknek – pontosabban a lap ilyetén ügyködésének- van két sarkalatos hiányossága:
Egyfelől; valamiért – bár apró célzások formájában tett megjegyzésekből lehet sejteni, hogy ők sem hülyék – azt nem fírtatják, hogy mennyi mindebből a Rogán-Habony tandem „talentuma”! =))
Másrészt nem ártott volna hangsúlyozni, hogy az okozott nemzetgazdasági kár sokkal nagyobb, lévén a névérték – amit vissza kell fizetnünk, s aminek teljes összege után kell kamatot (ráadásul a maiakhoz képest elképesztően magas) fizetnünk – alig 2/3 folyt be a kasszába! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.