Súlyos egészségi gondokkal küzd, de a hírek szerint nem veszélyes Törőcsik Mari állapota, akit egy budapesti kórházban kezelnek – írja a Bors.

Napok óta kórházban kezelik Törőcsik Marit

A nemzet színészét egy fővárosi intézményben látják el. A lap úgy tudja, Törőcsik Mari az otthonában lett rosszul, panaszai pedig szinte állandósultak. Nyolc évvel ezelőtti agyvérzése és az azt követő klinikai halál állapota, majd a kóma okozhat visszatérő problémát: folyamatosan szédül, többször elesik, a legkülönbözőbb helyeken üti meg magát.

A frontok ráadásul csak rontanak ezen a helyzeten. Mivel agyvérzésekor a jobb keze teljesen lebénult, ha elesik, megkapaszkodni sem tud olyan hatékonyan, mintha mindkét keze ép lenne.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Istenem, hat elmult 90 eves, es kis madarcsontu holgy... Jobbulast kivanok Neki, de az o koraban mar akarmi is tortenhet...
ila51
@karma1: De még csak 81...az első Anyósom 93 volt , ilyen kis madárcsontú , de végig élvezetes volt vele beszélgetni ...volt ugyan hogy kitérőt vett , na gondoltuk hogy talál vissza a témára...de mindig visszatalált...folyton aktív érdeklődő volt , követte a híreket összefüggéseiben... szóval fárasztó volt néha...:)
karma1
@ila51: Igen, elgepeltem, bocsi,...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.