Orvvadászat és lopás megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe a rendőrség két férfit, akik engedély nélkül ejtettek el egy vaddisznót.

Orvvadászokat vett őrizetbe a rendőrség

Fotó: police.hu

A police.hu rendőrségi honlapon szombaton megjelent közlemény szerint a férfiak a Pilisi Parkerdő Zrt. vadászterületén egy csigás íjjal engedély nélkül ejtettek el egy vaddisznót, az állatot a helyszínen kizsigerelték.

A rendőrök nem sokkal ezután Isaszegen ellenőrizték a két férfit és előállították őket. A kihallgatás után tartott házkutatásokkor a rendőrök több trófeát és nagy mennyiségű fagyasztott vadhúst találtak, amelyet lefoglaltak. Az elsődleges adatok szerint a vadállományban okozott kár meghaladja a 10 millió forintot.

A két férfit bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásba helyezésüket.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Érdekes a fölöttem lévő erdőben egyetlen vaddisznó sincs-annál több az én kertemben,szőllőmben-rájöttem mi a megoldás...leküldöm őket a 2011 -ben megszüntetett önkormányzati hivatal rózsakertjébe, túrják ki azt!-de semmi,már a temetőt bontogatják,de még mindig nem akarják észre venni, a vadállomány alól ligetre vágott erdőkből elköltöznek a vadak-attól függetlenül,hogy nekem egyre megy orv-vagy hivatástudatból gyilkoló valaki!!!
A fagyilkosok jobban zavarnak mint a vadak!-hogy miért,annak mindenki járjon utána,de kétlem hogy nem lesz eredményes a kiállása.
MAGYARORSZÁGON ANNYI A TOLVAJ,HOGY SE SZERI SE SZÁMA.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.