Tényleg összeveszett Simicskával, és hogy maradt mégis kapcsolatban a céggel? A távozó Közgép-elnök csak az Indexnek nyilatkozott.

A lapnak nemcsak az összeveszésük tényét cáfolta, hanem arról is beszélt, hogy bár a cég menedzsmentjéből távozott, a Közgépnek továbbra is tulajdonosa, és így Simicska üzlettársa marad.

Részvényesként továbbra is nagyon fontos nekem, hogy a vállalat minden szempontból eredményesen működjön. Az életem meghatározó részét a Közgépnél töltöttem, és részvényesként természetes, hogy a cég érdekeit mindig a szemem előtt fogom tartani.

Az üzletember beszélt arról is, miért távozott valóban a Közgép éléről:

Az az igazság, hogy belefáradtunk az elmúlt évek mindennapi küzdelmeibe.

A cégvezetés helyett, mint mondta, legfőképp a hobbijainak akar élni.

Régóta vártam azt a pillanatot, amikor többet tudok foglalkozni a kedvenc sportágaimmal. Erre eddig nem volt lehetőségem, de nem véletlenül építettük fel a sportlétesítményeinket.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Tudtuk-de köszönjük...MAGATOKNAK ÉPÍTKEZTETEK ÁLLAMPÉNZEN-hogy bele ne pusztulj a sok jótéteményes stadionjaid műfüvébe!!!-hobbiból építhettél volna néhány korszerű kórházat is...de megkockáztathattál volna néhány normális gerontológiai intézetet is-vén fejjel akarsz focizni azt a szívritmuszavaros ketyegőjét ennek a sok labdakergekóros magyar maffiózónak!!!
bakegya
Tudtuk-de köszönjük...MAGATOKNAK ÉPÍTKEZTETEK ÁLLAMPÉNZEN-hogy bele ne pusztulj a sok jótéteményes stadionjaid műfüvébe!!!-hobbiból építhettél volna néhány korszerű kórházat is...de megkockáztathattál volna néhány normális gerontológiai intézetet is-vén fejjel akarsz focizni azt a szívritmuszavaros ketyegőjét ennek a sok labdakergekóros magyar maffiózónak!!!
Eladott Ország
"Nyerges Zsolt keze, majdnem Simicska keze és Nyerges spártai hős belefáradt az elmúlt évek harácsolásába és többet kíván foglalkozni a TAO pénzes sportlétesítményeivel, a szívnek meg kell szakadni. "Megtették, amit megkövetelt a haza” – mondta a Bölcs Vezető, finoman utalva Szimónidész híres sírfeliratára és emlékezve a spártai hősökre. Akik nem tudom, mit kereshettek a szolnoki stadionban, de ez legyen a legnagyobb baj. „Nem elegendő álmodozni, tudni kell, miben vagyunk jók, a magyar nemzet nemcsak a tudományokban, művészetekben jeleskedik, hanem a sportban elért eredményeire is büszke lehet.” Hát tényleg! Főleg a fociban vagyunk világhíresek, ezért is építünk lépten, illetve nyomon marhanagy stadionokat, ahol a leggyakoribb vendég a takarítónő és a szotyolaárus. Itt ez a két díszpéldánya hős népünknek, ez a két erkölcsi f…árosz. Évtizedeken keresztül küzdöttek ők azért, hogy magánvállalkozássá züllesszenek, leraboljanak, erkölcsi és morális értelemben is beszántsanak egy egész országot. Simicska pénzügyi zsenije építette fel
Orbanisztán jelenlegi trágyadombját, ő dolgozta ki és alkalmazta nagyon hatékonyan a gazdasági háttér felépítésének mikéntjét, a média elfoglalását, az uniós források átcsatornázását. Éveken át Simicska Lajos cége nem talicskával, hanem kamionok sorával hordta el a közpénzt, vitte a pályázatok legzsírosabb falatjait. Simicska neve merült fel, valahányszor megzsaroltak, visszalépésre kényszerítettek minden olyan vállalkozót, aki véletlenül megnyert egy olyan pályázatot, amire a Lajos foga is fájt. Hát ez olyan igazi nemzeti ballada, olyan tipikus ősrege. Biztosan már születik is a megfelelő rímek sora, hogy méltó emléket állítson ennek a nagy barátságnak, a meghasadt szívektől övezett szakításnak és talán a két hérosz újbóli egymásra találásának. A címe lehetne talán a két fehér lóf*sz, vagy hasonló szép és ősi.
Gyuri Géderről
Megszakad a szívem ezért a két zsiványér. Örömmel látnám focizni őket az Állampusztai intézet focipályáján, legalább 50 évig.
Eladott Ország
@Gyuri Géderről: Az elmúlt évek mindennapi küzdelmeit (harácsolás) kipihenhetné a Recski munkatáborban a spártai hős Nyerges, a mangalica súlyából leadna.
evacica
@Gyuri Géderről: De remélem barátjuk Orbán is ott lesz! Persze a csapat többi tagja se maradjon ki Vayna, Rogán, Lázár , Matolcsi, Rezsi Szilárd, Szijjártó és a többiek természetesen Lőrinc testvér se maradjon ki meg vő uram Tiborcz Pistike!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.