Átfogó vizsgálat lefolytatását javasolja a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar hivatalvezetőjének az alapvető jogok biztosa. Fény derült ugyanis arra, hogy egy önálló bírósági végrehajtó néhány nap munkáért több mint 1,2 millió forintot szabott ki jogtalanul egy adósnak és társának – írja a Magyar Nemzet. Székely László jelentésében feltárta, hogy a 2015-ben történt esetben a hatósági személy […]

(Forrás: 168 óra)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Ahol nincs ellenpontja a trágyának, ott a trágya marad a felszínen. Magyarország minden gazdasági versenyképességi rangsorban történelmi mélyponton vegetál, miközben kormányzati szinten védik a holdudvar legkorruptabb gazembereit. Magyarországon
nyilvánosan kijelentik, hogy az állam összeházasodott az egyházzal, és az oktatás legfontosabb szereplőjévé avanzsált. Magyarországon egyszerre dúl a munkanélküliség és a munkaerőhiány, súlyos százezrek vándoroltak külföldre nem kalandvágyból.
Magyarországon a közvagyon fokozatosan elveszíti közvagyon jellegét, miközben újgazdag
kleptrokrácia hektáronként, kastélyoként, ingatlanonként vásárolja fel az országot, aminek a
helyén lassan csak egy végeláthatatlan mangalicatelep húzódik. Szűk másfél évvel a következő parlamenti választások előtt pedig ez a büdös nagy helyzet.
Egy önálló bírósági végrehajtó néhány nap munkáért több mint 1,2 millió forintot szabott ki jogtalanul egy adósnak és társának, aki ezt meg meri csinálni a balkáni királyság gumicsizmás felcsúti fáraó földjén. Hiba a rendszerben van fejétől bűzlik a hal."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél