A Jobbik elnöke erős hangvételű Facebook-bejegyzésben támadt neki Orbán Viktornak és kormányának. Vona Gábor szerint „gátlástalan és beteglelkű alvilági kör” vezeti az országot, néhány év múlva pedig mindenki döbbenten fog visszaemlékezni arra, hogy mi zajlott hazánkban, de addig még kemény időszak jön, és mindenféle eszközt fel fognak használni a Jobbik megtörésére, illetve megosztására. A Reuters nemzetközi hírügynökségnek azt nyilatkozta: a Jobbiknak van programja a jobboldalból, és a baloldalból kiábrándult szavazók számára is. A Jobbik elnöke „Orbán Viktor egy maffiavezér” című bejegyzésében azt írja, hogy már önmagában „az a korrupt, közpénzek ellopására épülő rendszer, amit Orbán Viktor felépített”, igazzá teszi a címben szereplő gondolatot. A helyzet azonban szerinte ennél is súlyosabb, mert Orbán Viktor és csapata „nem egy művelt, kifinomult, galléros bűnbanda, hanem egy ócska, gátlástalan és beteglelkű alvilági kör, amely nem válogat az eszközökben”.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Soha nem voltam es nem leszek jobbikos hivo, de ha ezt igy a vona most tenyleg megmondta, es raadasul a Reuters-nak, akkor talan felkavarodik az alloviz...
Kivancsi vagyok, erre mit valaszol az elmebeteg...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Soha nem voltam es nem leszek jobbikos hivo, de ha ezt igy a vona most tenyleg megmondta, es raadasul a Reuters-nak, akkor talan felkavarodik az alloviz...
Kivancsi vagyok, erre mit valaszol az elmebeteg...
jankó321
Csak most vetted észre? És eddig mija faszomat néztél?
:-)))
lampa laz
Hát gabóca nemcsak a fidesszel, de még a saját pártoddal is meg kell vívnod a magad kis harcát, mert erősen szembe mész a radikálisikkal és ez nekik nagyon nem tetszik. Be kell bizonyítanod, h legalább olyan egységes a jobbik, mint a fidesz, és legalább olyan erős vezető vagy mint orbán.
Úgy, h elő a karddal és irány a csatamező.
CsipkeRózsa
Most egymásra mondanak fűt-fát, mi lesz a választások után, hogyan fognak koalíciót kötni?
jankó321
@karma1: "Kivancsi vagyok, erre mit valaszol az elmebeteg... "

-Azt, hogy Sorosbérenc a Reuters.
Azon az értelmi szinten ahol a hívei vannak, ez bőven elég, ha az "Istenkirályuk" mondja!
egyvandor
Vona ezt csak most tudta meg? Akkoriban amikor a polgári körök megalakításával bízta meg Gorbán még nem látta? Milyen politikus az ilyen? Ostoba, vagy becstelen?
Zeta
@karma1: mint annyiszor , figyelembe sem veszik.
Gondoskodnak róla, ne legyen bázisa!
nevemnick
Az igazi keresztpapa ágyban halt meg, a ,,hamisakat" elintézték így vagy úgy.
Zeta
@egyvandor: mint azok az elemzők , akik tanították, pl Kéri László

Érdekes , Hofi látta.
Eladott Ország
Ha nem mondja nem jöttünk volna rá. Mi is tudjuk, hogy a felcsúti Disneyland és a balkáni királyság, dunaparti Napoleonja. A német összeszerelő ipar honi beágyazottsága maximálisan megmagyarázza, hogy miért nem taposták, és miért nem fogják tyúkszemen taposni a gumicsizmás felcsúti fáraót, aki a multik elleni verbális szabadságharc ellenére valójában kiszolgálja ezeket és szarér-hugyér hadja dolgoztatni a magyarokat. Ezért aztán Európából bambán nézik, ahogy Magyarország egy küldetéstudatos hajóágyú családi vállalkozásává vált és atombiztosan elsüllyed a korrupció mocsarában. És hova szarjunk, hogy Vona feltalálta a passzát szelet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.