Még mindig sok a szakmából kiöregedő és a külföldre távozó orvos, egyre kevesebben fejezik be itthon a szakorvosi képzést.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Százszám képezzük ki a határon-túli ifjakból a jövő orvosait, akik az első adandó alkalommal útra kelnek napnyugat felé...
1magyar
De politikusból még sosem volt hiány.
jankó321
"lehet, hogy 10 év múlva nem lesz rendes gyerekellátás"

Miért? Most van?
eugen4402
Százszám képezzük ki a határon-túli ifjakból a jövő orvosait, akik az első adandó alkalommal útra kelnek napnyugat felé...
bakegya
Túl sokan vannak ebben az orbánrezsimben is akiknek még nem elég az amit összeloptak!-még néhány stadion fontosabb mint a közegészségügyakár szintentartása is.TESSÉK VÉGIGKÖVETNI ,ÉPPEN AKTUÁLIS AZ oep szétveretésének tényét...és hát ezzel ellentétellel a hazai szülők akiknek gyermekei nem voltak elég hülyék és orvosegyetemre is bejutottak-mit vállaltak?Tessék kérem kiszámolgatni mibe kerül ,nem csakkk a jó magyar államnak ,hanem egy orvosi egyetemet végig asszisztáló szülőpárnak ma egy (de nálunk több) EGYETEMI TANULMÁNYAIT ITTHON SIKERESEN BEFEJEZŐ GYERMEKE...tovább is van még...ha szakirányt is felvesz,netán vált...nem hinném, még egy vidéki praxist is be képes ruházni-öt falut ellátni,teszem azt pl.kocsi nélkül nem megy,de még hálapénzért se,mert az tilos-A KÓRHÁZ 40-50Km-ki a fenének van ennyi energiája és tartaléka pusztán hivatástudattal...ha huszonéve valaki belengette volna a mai lepukkasztott állapotát a magyar egészségügynek...nem hülye az ember,én is odébb álltam volna.
bakegya
Hívjátok a TEK-et,vagy a központi rendőri ügyeletet! Majd a sintér segít a gyereken ha beteg és@ lógnak ki a fenekén@Clavigo: mert gyerek az lesz,ott biztos ahol nincsenek meg a mentál- higéniai feltételek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.