Hiába a korlátlan étel- és italfogyasztás, hiába fizet rendesen, ha gazdaságilag nem éri meg, egyszerűen nem engedik be többet az étterembe. Rejtett kamerával filmezte le az Index, ahogy a csalódott vendég mégis megpróbál bejutni.
Az étteremben azzal próbálják nyugtatni, hogy "mint emberrel" semmi bajuk vele, de meg kell felelni bizonyos üzleti dolgoknak.
Kiszámolták, hogy a férfi mindig "egyedül ööö vacsorázgatott", és ez nekik nem gazdaságos.
Tehát az étterem nem tartja magát az All you can eat szlogenhez, ami azt jelent, hogy bárki bármennyit fogyaszthat
- összegez a kitiltott vendég.
14 hozzászólásarrow_drop_down_circle
ja, hogy nem hozott magával társaságot? hát istenem, egyedül szeret enni.(ami már nem gazdaságos?)
(csak az étkezési idő van korlátozva, 2 óra hossza. Ha ezt túlléped, kettős tarifa)
Eleinte kedveltem a széles kínálatot, ha az ember nem eszi repeszre magát, akár még kellemes érzéssel is távozhat innen.
DE.
Az elmúlt években elegem lett a tányérjukon másfél kiló galuskával és 80 deka pörkölttel lökdösődő, röfögő, csömbörgő bumurnyákokból, a céges bulira összeverődött ujjatlan, kinőtt érettségi öltönyös oldalt felnyírt, felül tarajos hajú, üvöltöző hülyegyerekekből, a másfél percenként elhangzó Halász Judit -féle "Boldog születésnapot"-ból, és az azt követő füst és éljenzés felhőből, a kellemetelen ültetési rendtől, amitől Icuka tigrismintás stólája, mindig a legjobb falatoknál cirógat bele a nyakadba, vagy épp Tibor bá' pumaketrec illatát élvezheted minden szusifalatnál, amiből csak a vasabi ad némi feloldozást.
A Trófea olyan lett mint egy gyár.
Ipari mennyiségben tömnek embereket, épp csak a májukat nem adják el.
Azt úgyis kifizeted a kijáratnál.
Étterembe nemcsak "zabálni", hanem kényelmesen leülni, beszélgetni is jár az ember, ahol érzi az ízeket, és a gourmet élmény mellett egyfajta pozitív milliő is körbeveszi.
Tényleg nem akarok kekk, vén fasznak tűnni, mint a két öreg a Muppet-showból, de a Trófea nem ilyen.
Én biztos nem mennék többet ide.
Régen az ánti világban íróink, költőink egyedül jártak az éttermekbe, némelyiknek még külön asztala is volt, akkor tisztelték a törzsvendégeket... Amennyiben ezeknek nem kifizetődő ez az a szabadevéses szisztéma, nem kell alkalmazni...ennyi...
Szüntessék meg a szabad fogyasztást ha azt lesik ki mennyit eszik!
Így gazdaságos, mert akár az egész éttermet be lehetne zárni és csak a ""vendégek""pénzét kéne zsebrevágni. Persze ez minden megjelent falánk és nemfalánk vendégre igaz legyen.
Új hozzászólás