Hiába a korlátlan étel- és italfogyasztás, hiába fizet rendesen, ha gazdaságilag nem éri meg, egyszerűen nem engedik be többet az étterembe. Rejtett kamerával filmezte le az Index, ahogy a csalódott vendég mégis megpróbál bejutni.

Az étteremben azzal próbálják nyugtatni, hogy "mint emberrel" semmi bajuk vele, de meg kell felelni bizonyos üzleti dolgoknak.

Kiszámolták, hogy a férfi mindig "egyedül ööö vacsorázgatott", és ez nekik nem gazdaságos.

Tehát az étterem nem tartja magát az All you can eat szlogenhez, ami azt jelent, hogy bárki bármennyit fogyaszthat

- összegez a kitiltott vendég.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.Doktorovics trinitron dr.
Az a jó vendég,aki befizeti az összeget,megiszik egy pohár csapvizet és elmegy.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
hát nem tudom.. jártam a zuglói, az Egér úti éttermükben is, el nem tudom képzelni, hogy akad olyan ember, aki kizabálná őket a haszonból..pláne a képen mutatott fiatalember ha befizeti a befizetnivalót, akkor kizárt, hogy azt leegye...

ja, hogy nem hozott magával társaságot? hát istenem, egyedül szeret enni.(ami már nem gazdaságos?)
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Az a jó vendég,aki befizeti az összeget,megiszik egy pohár csapvizet és elmegy.
verőce21
Nem. Az a jó vendég, aki bedobja az ajtó alatt a vételárat azzal, hogy "Ezt ide szántam!" - és be sem megy.
troll6
Ezek szerint jó konyha! Minden nap odajár... Én a desszertet már ajándékba adnám! Reklámember az ilyen.
verőce21
@troll6: A szabadszedésű, átalányfogyasztású helyeken a desszertből, gyümölcsből is annyit eszel, amennyit akarsz. Ha jut.
(csak az étkezési idő van korlátozva, 2 óra hossza. Ha ezt túlléped, kettős tarifa)
Lepényleső
Az étterem sem tesz mást mint kormányunk;beígér ezt-azt,aztán beint,s nem hall meg panaszt?
karma1
Kar volt ot kitiltani, mert nem mindenki eszik 4 tanyer fo kajat, meg 3 tanyer desszertet,... Jo sokat birtak rontani a sajat renomejukon...
Atha
Körbejártam a budapesti Trófea éttermeket.
Eleinte kedveltem a széles kínálatot, ha az ember nem eszi repeszre magát, akár még kellemes érzéssel is távozhat innen.
DE.
Az elmúlt években elegem lett a tányérjukon másfél kiló galuskával és 80 deka pörkölttel lökdösődő, röfögő, csömbörgő bumurnyákokból, a céges bulira összeverődött ujjatlan, kinőtt érettségi öltönyös oldalt felnyírt, felül tarajos hajú, üvöltöző hülyegyerekekből, a másfél percenként elhangzó Halász Judit -féle "Boldog születésnapot"-ból, és az azt követő füst és éljenzés felhőből, a kellemetelen ültetési rendtől, amitől Icuka tigrismintás stólája, mindig a legjobb falatoknál cirógat bele a nyakadba, vagy épp Tibor bá' pumaketrec illatát élvezheted minden szusifalatnál, amiből csak a vasabi ad némi feloldozást.
A Trófea olyan lett mint egy gyár.
Ipari mennyiségben tömnek embereket, épp csak a májukat nem adják el.
Azt úgyis kifizeted a kijáratnál.
Étterembe nemcsak "zabálni", hanem kényelmesen leülni, beszélgetni is jár az ember, ahol érzi az ízeket, és a gourmet élmény mellett egyfajta pozitív milliő is körbeveszi.
Tényleg nem akarok kekk, vén fasznak tűnni, mint a két öreg a Muppet-showból, de a Trófea nem ilyen.
kiscsillag66
Ezek szerint az Index buktatta le? Én mennyire utálom a rejtett kamerás felvételt, sunyi dolog.
Én biztos nem mennék többet ide.
moareka
@kiscsillag66: Teljesen mindegy ki buktatta le...Egy mondat ragadt meg a riportból, mégpedig, nekik akkor éri meg, ha hoz 8-10 embert, szóval egy társaságot, mert ugye egy egy ember etetése nem kifizetődő... Tehát itt, ha egyedül vagy dögölj éhen...
Régen az ánti világban íróink, költőink egyedül jártak az éttermekbe, némelyiknek még külön asztala is volt, akkor tisztelték a törzsvendégeket... Amennyiben ezeknek nem kifizetődő ez az a szabadevéses szisztéma, nem kell alkalmazni...ennyi...
kukac50
Egyik többet eszik a másik kevesebbet ez így reális aki többet eszik annak is joga van bemenni egy étterembe,ha ilyen szabad fogyasztásúnak van hirdetve.
Szüntessék meg a szabad fogyasztást ha azt lesik ki mennyit eszik!
CsipkeRózsa
Remélem, otthonról nem tiltották ki a jó étvágya miatt.
namihami
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Még ez se az optimális megoldás. Átutalással vagy postai úton adja be a pénzt, még a vizet se kaphassa meg, sőt, maradjon a helyiség területétől minimum 500 méteres távolságon kívül.
Így gazdaságos, mert akár az egész éttermet be lehetne zárni és csak a ""vendégek""pénzét kéne zsebrevágni. Persze ez minden megjelent falánk és nemfalánk vendégre igaz legyen.
kiscsillag66
@moareka: Remélem, többet nem megy ebbe az étterembe. Így zsarolni, hogy hozzon tíz fős társaságot.( Még O.V. is csak azt mondta, mindenki hozzon még egy embert.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.