Kör-e-mailben kérdezte meg a Klebelsberg Központ az iskolaigazgatókat, hogy hányan tanulnak az iskolájukban rovásírást. A Magyar Nemzet információja szerint szerdán, késő délután küldték ki az elektronikus leveleket, s legkésőbb másnap reggelre várták a választ. Elsőre talán érthetetlennek tűnik, hogy mire ez a buzgóság, és bizonyára vannak olyanok is, akik azt is nehezményezik, hogy miért ilyen rövid határidőt adott a válaszra a KLIK. Pedig, a dolognak van jó oldala is.

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Javaslom az illető sza.embernek, hogy a jövő szerdán este 10-kor azt kérdezze meg a pedagógusoktól, hogy hány diákjuk készül arra, hogy visszamenjen a fára.
A mi társadalmunk erre halad OV jóvoltából!!!
bencemacska
Javaslom az illető sza.embernek, hogy a jövő szerdán este 10-kor azt kérdezze meg a pedagógusoktól, hogy hány diákjuk készül arra, hogy visszamenjen a fára.
A mi társadalmunk erre halad OV jóvoltából!!!
eugen4402
Senki ne csodálkozzon, itt a Parlamentben is rendeztek ünnepélyes sámántáncot Adigzsi Tuva világhírű előadóművész főszereplésével...
quadrocopter
Horthyék magánélete mikor lesz államvizsga tétel?
cs.n.
Kell az, a mai gyerekeknek se legyen jobb, mint nekünk, akik a cirill betűkkel szenvedtünk. :)
Eladott Ország
"Mi így szeretjük magunkat ,árvalányhajas, gémeskutas, nóbeldíjas, honfoglalós, keresztény, rovásírásos, sámánhitű, kuruckodó, beképzelt, tudatlan, vak, süket, gyűlölködő, irígy és önsorsrontó. Nem tudom, mit kellene tenni ezzel az országgal, ezzel a néppel. Mi kellene hozzá, hogy amikor végre lekerült a vasfüggöny, eltűntek a határok, akkor mi ne akarjunk erőnek erejével kerítést, falat építve újra bezárkózni? Mit kellene tenni hozzá, hogy kilépjünk ebből az áporodott, tetves nyüves sötét és önkéntes börtönből és élni kezdjünk? Miért szeretünk görcsbe rándulva, ökölbe szorult kézzel, a magunk álmodta múltat vonszolva vergődni, amikor élhetnénk is végre? Klassz dolog ez a nemzeti összetartozás buli. De jó lenne csinálni egy “Európához és az emberiséghez tartozás” bulit is. Esetleg egyszerűen csak egy önmagunknak mivel tartozunk bulit, Orbán és a KLIK nélkül."
Eladott Ország
"A kormány mindent megtesz azért, hogy a lovaglás, du jú szpík rovásírás beépüljön az iskolai oktatásba is. Nézzünk magunkba őszintén, mi segíthet annál jobban a kis lurkóknak abban, hogy leküzdjék a XXI. század mindenféle kihívásait, mint az, hogy megtanulnak hátrafelé nyilazni? Ennek az oktatási rendszernek a végén egy rezervátum áll, mint egy 18. századból itt maradt amish telep valahol Ohio­ban; egy különleges kis zárvány leszünk Európa közepén; jönnek majd a külföldi turisták az autentikus folklór estre, das ist wunderschön, tapsol a stuttgarti Hans a hátrafelé nyilazó srác láttán, aki nem tudja megköszönni a gratulációt, mert tanulmányai ködéből mindössze két német szó dereng fel neki: a Leiningen és a Westerburg. Mi másban vagyunk jók, mint amire ők kíváncsiak voltak a PISA tesztben.
Lényeg, hogy a 2024-es budapesti olimpián tudunk-e majd elegendő rovásírásban jártas tolmácsot biztosítani a hazánkba látogató külföldiek számára."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.