Hát igen, Soros György nélkül nem lenne ennyire kiművelt koponya Magyarország miniszterelnöke. Most, hogy úgy tűnik, sikerült megvédeni az országot a bombázások elől menekülő, vacogó szíriaiaktól, a kormány és a Fidesz egy úthenger kecsességével néz újabb ellenség után. Meg is találták a 86 éves Soros Györgyöt és három civilszervezetet, amik összesen is maximum néhány tucat embert foglalkoztatnak Magyarországon. Semmi kétség, hogy ennek az országnak jelenleg az jelenti a legtöbb problémát, hogy a TASZ, a Helsinkyi Bizottság és a Transparency International nem ért egyet a kormánnyal a sajtószabadság vagy az emberi jogok egyes kérdéseiben, meg az, hogy Soros Györgyhöz köthető szervezetek a Fidesz migránsellenes kampányára elköltött pénz töredékét költik arra, hogy a Nyugat-Európa felé tart migránsok ne haljanak meg út közben. A kormány pedig le is csap.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbán mint kiművelt? Ne már! Ez a hét legnagyobb baromsága, pedig többen odanyilatkoztak! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@karma1: mint azt már többször jeleztem ez bugyuta hazugság; a napokban írtan erről:
Már ismét csak ugrásra az oxfordi jogi diplomától

A derék 444.hu tövig benyalva fikáz

Hát igen manapság megint előkerült Őfenesége (a többi Fideszes vezírével együtt, de azoknak van valós lapja is) afférja a Soros birodalommal. A történet sokáig szerepelt Őfenesége hivatásos CV-jében is: „1989 -90-ben a Soros Alapítvány ösztöndíjával az oxfordi Pembroke College-ban az angol liberális filozófia történetét tanulmányoztam”, amit a hívei már oxfordi jogi diplomaként híreszteltek. Mint ismert szó sem volt tanulmányozásról, meg ösztöndíjról, csupán Sorosék egy tanfolyamának időnkénti meglátogatása (az egyik forumon az első uralkodás idején szemtanuk összeállították, hogy az elvi fél évből összességében alig 6-8 hét lehetett) történt.
Ez – no meg a jól érzékelhető eredménytelenség - sem zavarja a derék 444.hu-t abban, hogy ilyeneket irkodjon: „Hát igen, Soros György nélkül nem lenne ennyire kiművelt koponya Magyarország miniszterelnöke.”, majd „A Soros-alapítvány még Orbán Viktor ösztöndíját is fizette, a miniszterelnök ebből a pénzből tudott külföldi egyetemen tanulni.”.
1magyar
%-os arányban nagyon kevés a szíriai menekült,migránsok főként más országokból jönnek.Azokat a szíreket kéne átvizsgálni nagyon akik tudják igazolni, hogy szírek, mert még köztük is lehet egy-egy terrorista.
kissé felnőttem
mutassatok végre Nagy okosok fidesz és orbán legalább 5 migránst Aki itt akar élni !!! ja olyan nincsem akkor minek a riógatós duma? amugy Soros nélkül semmi lettél volna, és ? tart az átalakulásod is csak éppen nem veszed észre. közelit a nullához a stilus és a hatalom témád, emberileg meg ?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.