Az idei télen a magyar családok 40%-a havi 30 ezer forintnál is többet költött fűtésre, 15%-uk pedig 45 ezer forint feletti fűtésszámlát volt kénytelen otthona melegére költeni. A meleget úgy tudjuk benntartani, ha tudjuk, hol akar távozni: 10-ből 7 család szívesen szigetelne. A Knauf Insulation és a Szeretlek Magyarország közös felméréséből az derült ki, hogy 10-ből mindössze 2 ingatlantulajdonos érzi otthona hőmérsékletét megfelelőnek. A felmérés rávilágít arra is, hogy a hideg elleni védekezés legelterjedtebb, „barkács” megoldásait – mint az ablakpárna, hővisszaverő fólia, szigetelőcsíkkal körbefuttatott nyílászáró – egyre kevesebben alkalmazzák, a többség pedig hatékony és végleges energiahatékonysági megoldást keres: a megkérdezettek 70%-a úgy nyilatkozott, hogy ha tehetné, hőszigeteltetné otthonát, ám közülük minden második család ezt csak támogatás vagy pályázat segítségével tudná megtenni.

Feltöltő: kornytech
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@lópicigáspár: Megfejelték fűtőérték csökkentéssel is, ugyanis a kazán nem képes kislángon égni, mert nincs fűtőérték, feljebb kellett csavarnom a szabályzót, viszont a gázóra ha nem lenne a falra szerelve már felszállt volna úgy pörög!!!A napi gázfogyasztás köbmétere növekszik, viszont a meleg ugyanannyi, a ház se változott, akkor csak a gáz minőségével lehet baj!!!
Hájasrezsiszilárd hogy dögölj a saját zsírodba!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.