A találgatások korának vége, a Jobbik, mint huszonegyedik századi politikai közösség nem kíván együttműködést kötni a huszadik század korrupcióban gyökerező pártjaival – közölte a párt szóvivője, miután az országos választmány nyilatkozatot fogadott el erről.

A Jobbik országos választmánya szombaton nyilatkozatban rögzítette, hogy a párt nem köt szövetséget a Fidesszel, illetve az MSZP-vel és a többi baloldali, liberális párttal sem a 2018-as parlamenti választáson – közölte Jakab Péter, az ellenzéki párt szóvivője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

„A találgatások korának vége” – mondta a Jobbik szóvivője, aki emlékeztetett arra, hogy az elmúlt időszakban „úgy a Fidesz, de legfőképp a baloldali értelmiség köréből” számtalan pletyka és találgatás látott napvilágot arról, kivel fog pártja együttműködni. Kiemelte: a Jobbik, mint huszonegyedik századi politikai közösség nem kíván együttműködést kötni a huszadik század korrupcióban gyökerező pártjaival, amelyek közösen felelősek az elmúlt 26 év kudarcaiért, „az ellopott rendszerváltásért és hazánk szétlopásáért” – közölte az MTI.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Kivéve a ,,gazdaállattal,, igaz az már megköttetett!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tothjani
A Fidesszel miért nem, hiszen ők már minden Jobboldali pártot kicsináltak és koalícióban sokkal egyszerűbb.
papa.49
Kivéve a ,,gazdaállattal,, igaz az már megköttetett!!!
Sziszifusz
Nem akar senki szövetséget kötni a Jobbikkal. Ez is igaz.
papa.49
@Sziszifusz: Ez meg a másik fele, senki nem akar velük szövetkezni, így nem nehéz nem kötni szövetséget...
Béla333
Az a szomorú, hogy tulajdonképpen a Jobbiknak ebben igaz is van:

"a Jobbik, mint huszonegyedik századi politikai közösség nem kíván együttműködést kötni a huszadik század korrupcióban gyökerező pártjaival, amelyek közösen felelősek az elmúlt 26 év kudarcaiért, „az ellopott rendszerváltásért és hazánk szétlopásáért”"

Én se akarnék ilyen lopkodós szövetségest!
sokanvagyunk
Még a jobbikos alapszervezeteivel se! - na, innen szép győzni. :)
elnyomott
@Béla333: - a Jobbik sem különb, ugyanolyan lopkdós szövetség, mint az összes többi.
Korrupt, tolvaj népnek csak ilyen pártjai lehetnek, honnan, kikből lenne más?
Nessy
tessék már nekem elárulni, hogy akkor most mi van? A tiniket kivéve, mindenki a XX. század gyermeke és felnőttje, ergo nem kötünk vele szövetséget. Mellékesen a FIDESZ is a XX. században alakult. Szerintem a Jobbik tagjai sem a XXI. században születtek zömében.
Minden esetre a FIDESZ örömmel üdvözli az ellenzék egymás iránti utálatát.
A függetlenek ellen meg majd még kitalálnak valamit, hogy ki miért nem támogatja! Ezek után marad "csak a FIDESZ", aki kényelmesen lophat, csalhat, hazudhat továbbra is, mindörökkön, örökké, mert övék az ország, a hatalom és a dicsőség! Ámen.
Béla333
@elnyomott: 12.37
Ezért kell azokat választani, akik olyan tervet, programot tesznek elénk, ami megvalósulása esetén meggátolja a lopkodást és ha mégis akkor szankcionálja!
Aztán meg meg kell(ene) követelni ennek a megvalósítását!
Béla333
@Nessy: 12.44
Nem az a lényeg, hogy ki mikor született, ezt biztos te is megértetted, csak teszed itt a tudatlant!
Ki vett részt tevőlegesen vagy csak úgy, hogy nem tett semmit ennek a megakadályozásáért, pedig tehetett volna?:

"Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba, amivel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja a nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen szerint szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek."
www.hirarena.com/a-teljes-allamadossag-ket-es-felszereset-tuntettek-el_626

Itt azért nem arról van szó, hogy ki mikor született...
elnyomott
@Béla333: - ismételten kérdezem, hogy kikből lenne ilyen párt? Amikor az ország többsége korrupt. Aki nem, az meg úgy járt. :-(
Szókrakész
Minek is szövetséget kötni.
Arra a pár hónapra?
Utána úgy is széthullanak!
Szókrakész
Vona a cukisodásával Trump mintára zsidó és Izraelbarát akart lenni?
Lekésett.
A Likudnak ott a testvérpártja a fidesz.
Vagy szocialista akart lenni?
Ahhoz meg ott a maszop.
Vagy dékásodni?
Ahhoz csökkenteni kéne a pártot a kb 3%-ra.
Ráadásul ugyanolyan bohóc kéne legyen, mint a Gyurcsány.
De két bohóc egy csárdában?

Nem értem én ezt a cukisodó hanukázásását.
De az is igaz, hogy a jobbikos erodáció már jóval régebben elkezdődött.
krumpli
Ha ezzel akarsz visszafelé lépni Gábor !
Már elkéstél ! Nem bízunk benned !!!
Te már egy senki vagy !!!
Eladott Ország
Ha a Jobbiknak nem volt zsenánt kezet nyújtani, az MSZP­-nek sem lehet méltóságon aluli elfogadni azt a kinyújtott kezet. Ebben az esetben ez volt a helyes döntés, úgy hiszem.
Talán a legnagyobb baj az, hogy a Fidesz­ kormány úgy átrajzolta a politikai térképet, hogy szinte – nyilván szándékosan – lehetetlenné tette a többpárti együttműködést, mert a többpárti kormányzás is nehezen összehozható. Egyedül akar győzni mindenki, mert ilyen az átszabott rendszer. Miközben az ország érdeke biztosan nem az lenne, hogy egyetlen párt (továbbra sem vagyok képes komolyan venni a KDNP­-t, mint önálló, létező pártot) teljhatalmat szerezzen, hanem az, hogy több párt együttesen vezesse az országot. Akkor lenne ugyanis mód arra, hogy ne egyvalaki monomániái alapján szülessenek a döntések, hanem mindenki hozhatná azt, amiben ő a legjobb és viták, egyeztetések vezetnének a megoldásokhoz. A korrupció kockázata is csökkenne valamelyest, mert egymást is figyelnék a szövetség tagjai."
Cicamama55
Remélem erősen gyúr a gerinc menti izmok erősítésére...
Szókrakész
@Cicamama55: A virtuális gerinc menti.
Nem?
justhpeter
Mindazonáltal tök ellentétesnek látom a helyzetet.
1/ A jobbikra várhatóan a következő másfél évben, görögtűz, tábortűz, össztűz és mindenféle hétpróbás fideSS gazemberségek várnak.
2/ Ha véletlenül a következő másfél évben nem esne el a párt, kormányra akkor sem juthatnának egyedül, vagyis kapni fognak egy "visszautasíthatatlan ajánlatot a fideSStől".
3/ Már ha addig a fideSS nem tudná lenyúlni a szavazótáborának nagy részét.
Cicamama55
@Szókrakész: Van akiknek még az sincs!
nezelodo
Mondta ezt már más, a hatalomért remegő párt is! Aztán mégis szüksége volt az egyiknek a királycsináló Torgyánra, aki aztán azt is megbánta, hogy szóba állt a Dakotával, úgy elbánt vele, mert ahogy két marék szotyola kiköpése közt kiköpte, "hála nem politikai kategória"!
papa.49
@Horizont: Még az is elképzelhető...
cs.n.
Se az LMP, se senki. Mi a faszért menjek akkor jövőre szavazni, mikor az összes parlamenti párt azt akarja, hogy a Fidesz nyerjen? Teljesen mindegy, melyikre szavaznék, mind az agymosó bagázs újrázását segíti elő a felhúzott orrával.
Eladott Ország
@cs.n.: Azért akarja az összes párt, hogy a fidesz nyerjen, mert kishazánkban politizálásból kiválóan meglehet élni. Szarházi megélhetési politikusok.
Pergető
Hát, Vona hazavágta a Jobbikot. Ezek se állnak többet talpra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.