Nincs politikai támogatottsága, ezért áprilisban lemond Óbarok független polgármestere. A Felcsút mellett fekvő település az uniós pályázatokon sem nyer, ezért még járdára sem telik. A nyolcszáz lelkes Óbarok falu legfőbb vágya egy járda. Óbarok az ország egyik kiemelt térségében fekszik, hiszen pár kilométerre van Felcsúttól. De ebből a szomszédságból nem profitáltak, a miniszterelnök falujában ugyanis hatvanszor annyi uniós forrás jut egy lakosra, mint Óbarokban. Míg Felcsút 2015-ben járdaépítésre kapott 40 milliót, a mostohatestvér egész éves költségvetése hatvanmillió.„Mivel Felcsút adja Magyarország miniszterelnökét, minden itt bekövetkező fejlődés támadásoknak van kitéve. Minél inkább támadnak bennünket azért, mert valami történik a faluban, fejlődik a falu, annál inkább folytatni kell a munkánkat” – nyilatkozta korábban Orbán Viktor.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Északi
Ja...felcsút az univerzum közepe...:d
quadrocopter
Magyarország szarházi, részrehajló, korrupt, hazudozó miniszterelnöke úgy emléxik, hogy Óbarok polgármestere mondta azt anno, "ne mi nyerjük a legtöbbet" a "nem volt közgy
űlésen"!
Qqberci
Népszavazással Felcsúthoz kell csatlakoznia Óbaroknak és akkor majd lesz pénz...
nevemnick
Független és ellenzéki polgármesternek és falujának, városának nem jár semmiféle pénz. Csak az arra érdemes narancsos-kdnpés közösségeknek.
Nevetséges, hogy egy független, civil vezetésű 10.000 lakosú város az állami támogatásként igényelt a 176 miller helyett 24 millert kapott, míg a tőle 15 km-re lévő fideszes, 300 fő körüli narancsos polgármester vezette falucska az igényelt 100 milleres támogatás helyett 120 millert kapott.
De miéééért?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.