Lemond a polgármester a Felcsút szomszédságában lévő Óbarokon. A település politikai támogatottság nélkül képtelen fejlődni – írja a hvg.

A miniszterelnök falujától pár kilométerre található Óbaroknak még járdaépítésre sem telik, összesen 60 milliót kapott egy évre. Felcsúton ezzel szemben 2015-ben csak a járdafelújításra jutott 40 millió forint. Egy lakosra így  itt hatvanszor annyi uniós forrás jut, mint Óbarokon.

Orbán Viktor korábban is így nyilatkozott:

Mivel Felcsút adja Magyarország miniszterelnökét, minden itt bekövetkező fejlődés támadásoknak van kitéve. Minél inkább támadnak bennünket azért, mert valami történik a faluban, fejlődik a falu, annál inkább folytatni kell a munkánkat.

2016 végén Felcsút még több közpénzt kapott a víztorony költöztetésére és infrastruktúra fejlesztésére. Óbarok polgármestere a költségvetés elfogadását követően, áprilisban kíván lemondani.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Ez mindent elmond erről az országról és hibbant vezetőjéről.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
hetöndöe
Ez mindent elmond erről az országról és hibbant vezetőjéről.
kissé felnőttem
nem az országot reprezentálja a STATISZTIKA BIZONY ilyen, 80 éves nagyapa 4 éves unoka osztva kettővel na itt meg a milliárdosok házatájéka osztódik a falu lakosaival. Ettől nekik nem lesz tőbb csak illuziójuk nagyobb. lehet másokat kábitani igy:NA EZ NÁLUNK nagyon megy.
papa.49
A hibbant dádé még dicsekszik is ezzel!!!
tothjani
Egy átlag családnak 10 millió megtakarítása van. (A Párt Propaganda szerint)
Egy Felcsúti családnak hány milliárd van? (Mészáros szerint)
:(
kissé felnőttem
keleti zóna meg nyugati volt egy könyv cim: Egy az Isten... vagy mégsem ?
Eladott Ország
"Az sem baj, ha a kisgömböc űrállomást és Disneylandet épít a felcsúti stadion bejáratához
Hogy képzeljétek, létezik egy 1812 lakossal felszerelt világváros valahol a magyar pusztában, ahol tök véletlenül a futballrajongó miniszterelnök házától 50 méterre húztak fel egy böszme stadiont, ahol a településen átrobogó, részben uniós pénzből épült játékvasút kong az ürességtől. Hogy nem hiszitek el, de ennek a békés, idilli szemétdombnak a tetején a Mészáros Lölö nevű polgárjenő ül, aki hat éve még gázt szerelt napi nyolc órában, de azóta az ország 20 leggazdagabb emberének egyikévé kapaszkodta fel magát. Mindenhez ért, mindenhol vannak érdekeltségei, ő építi a fényes magyar jövőt, és szerencsére nincs ezzel egyedül. Merthogy a Tiborcz Istvánnak született miniszterelnöki vő is igen jól jár azzal, hogy az apósa Orbán Viktor, akinek minden távirányító a kezében van."
justhpeter
A felcsúti szellemi gnóm azt szeretné. ha egy kupac eszement barom országa lennénk.Kíváncsi lennék arra, hogy egy esetleges változás esetén Felcsút hány évig nem kapna fejlesztési forrást a fogyatékos polgármestere miatt ?
Macskaszem
Nem a lakosokra jut hatvanszor több, hanem a csúti elmeháborodott beteges látomásaira.
nezelodo
Alighanem Felcsút jobban teljesít mint Óbarok!
Manhattan
Csatlakozni kell Felcsúthoz ,előbb a szomszédos falvaknak , azután a környező városoknak, később a 19 megyének és már lesz is élhető Magyarország!
Zeta
@Manhattan: és lőn Felcsútország!
A polgármestert megértem, de ezzel sajnos nem igazán fognak rá figyelni, pedig ez igazán figyelemre méltó, követendő! Pl : az iskolák miatt!
TomasP
Ez várható volt és még lesz is. Miért is vannak gondban más települések? Talán azért, mert nem ott született a nagy vezír és azt nem kell a TAO alapján támogatni. Sőt a kormány sem segíti.
Manhattan
Hogy is van azzal a kommunista diktatúrával?
CsipkeRózsa
Orbán megválaszolta, hogy miért: "Felcsút adja az ország miniszterelnökét."
Desischado
Felcsút mivel különb? Megint a részrehajlás. Korrupció a javából.
quadrocopter
Egyébként egy aljas, pofátlan diszkrimináció, amikor a hibbant a saját koszos tanyáját nyomja előre közpénzből, a szomszédságban meg elhal a település!
Lepényleső
Nem lemondani kell,hanem a falut átnevezni,a postás aztán a támogatást hátha megfelezi,ha
nem tudja eldönteni melyik Felcsútra kell vinni.
human
Mikor az intézményünk rossz állapotára és pénzhiányra panaszkodtunk KLIK-es muki kiosztott mindenkit. Tessék pályázni! Mintha nyerhettünk volna a pályázatokon.
egyvandor
@human: Az igazi fideszes sohasem volt híján a cinizmusnak.
human
@egyvandor: Látnod kellett volna a lázári bazsajgást a képén. Nagyon büszke volt magára, hogy megmondhatta a frankót. Az értekezlet végét már nem várta meg a g.
bakegya
JA KÉREM AKI NEM DOLGOZIK NE IS EGYÉK-ezt az egyetlen ősi törvényt gyakoroltatja MARADÉKTALANUL a VILÁG ÖSSZES MAGYARJÁNAK JOGVÉGZETT MINISZTERELNÖKE AL -ÉS FEÉCSUTKAI ORBÁN VICCTOR !(A LÉNYEG A SIKER,SIKER...belügyesen zakatol a játékvonat...CÖF,CÖF...)
nezelodo
@CsipkeRózsa: Jobban járt volna az ország ha személyében azt adja, amitől a nyilatkozata szerint annyira rettegett, egy traktorost... Igaz akkor meg a tsz-t forgatta volna fel.
Papuska1
Végül is Felcsút adja Magyarország miniszterelnökét, megilleti a kiemelt támogatás! Számos elszármazó elfelejti, hogy honnan származik, és lelkes fővárosivá válik. Tessenek elmenni ezekbe a falvakba és meghallgatni azt, hogy mit mondanak az ilyenről földijei. A családjának, rokonainak is jobb, ha az ország másik felére menekülnek! Vidéken ez természetes, csak a gyökértelen, ultramodern városi embernek szúrja a szemét, hogy a szorosan vett szülőföld különös módon kezelendő az igazi magyar emberek esetében. Az egyenlősdi szoci hazugság! Ott is vannak "egyenlőbbek" csak nem vallják be! Bizony sokak szemében a szülőfölddel szembeni hála még népszerűbbé teszi Orbánt! Persze lesznek kötődések nélküli , álmodern szocik, akik ezt soha nem érthetik meg. Persze azok azt sem értik, hogy mi a haza!
Papuska1
@bakegya: Miért? Te lelkesen dolgozol olyanok helyett, akik a hasukat süttetik, és jót röhögnek rajtad, hogy "csicska" vagy? Bizonyos társadalmi rétegben élők a szoci időszakban ebből sportot csináltak! Nem a politikusokra, vagy a szellemi munkát végzőkre gondolok, mert ők igen is dolgoznak. Olyanokra, akik nekem is a képembe vágták: "én a f...mal ötször annyit keresek, mint maga a három diplomájával". Na ez már nem így van, mert az ilyen éhen hal. Meg is érdemli!
magyarbakancs
@Papuska1: "Persze lesznek kötődések nélküli , álmodern szocik, akik ezt soha nem érthetik meg. Persze azok azt sem értik, hogy mi a haza!"
Csak veretes Attilában járók tudják mi a hazaszeretett.
Meg ki reggelre nemzeti szalaggal átkötött szart szarik az az igazi magyar nem?
Meg Orbán az egytlen igaz Magyar?
Aki nem ért egyet a Füstről lemászottal az már nem magyar?
nyanya001
@Papuska1: Téged is megilletne a kényszerzubbony :))
human
@Papuska1: "Végül is Felcsút adja Magyarország miniszterelnökét, megilleti a kiemelt támogatás! "
És ha Orbán falujába azért mehetnek milliárdok, mert a faluja, akkor a családjához és a barátaihoz is miért ne mehetnének a milliárdok. Köszönöm. Így már egyértelmű, hogy ez nem korrupció.
bakegya
@Papuska1: hát te aztán nagyon @Papuska/2-RE VETTÉL ENGEM!EZ AZTÁN A FELHÁZI BESZÓLONGATÁS.
Nem mintha rád és ide tartozna,de "csicska" lehettem már nekifutásból-ÖNKÉNT DALOLVA arra esküdtem,EGÉSZ JÓL MEGÉLEK BELŐLE
Magyar pedig genetikailag vagyok csakkk...főleg olyankor amikor határainkon túl,DE A VILÁG MÁSIK FELÉN IS is olyan csöpögő orbán-csicskákkal futok össze mint amilyen g...tök alsó...Ü MAGA ÉS a lopós teknős pereputtya...
bakegya
@Desischado: ...ÉS A BUNKÓ SÖTÉTSÉG NARANCSKÖDBEN!
Idézet nem tőlem..."...NEM VAGYOK VAGYONOS EMBER,SOHA NEM IS VOLTAM...!!!"DDD
kukac50
Egyenlő elosztás a Fidesz -KDNP fogalomtárából hiányzik!
Nem pályáztatás kellene hanem egyenlő elosztás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.