Felcsút polgármestere leigazolta Losonczi Katát az Echo TV-hez, aki  korábban azért mondott fel a Simicska fémjelezte HírTV-nél, mert szerinte Orbán Viktor nem geci. A 24.hu információját több ott dolgozó is megerősítette, sőt, a Célpont című műsor egykori oknyomozó újságírója a közösségi oldalán is erről számolt be.

Losonczi a HírTV után a Napi Gazdaságnál, majd az abból létrejövő Magyar Időknél dolgozott.

Mészáros nemrég vette meg a csatornát, Széles Gábortól, és hamar világossá is tették, ha bárki kételkedett volna benne: a tévé a Fidesz–KDNP szellemiségének megfelelő, a kormányhoz legközelebb álló csatorna marad.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zeta
Végúl is nem , mert abból ember lesz.
colibri
Losonczi, Mészáros, Széles, kapják be..., amit gondolok!
jankó321
@colibri: Az enyém mellet sem áll forgalomirányító rendőr!
Szóval azért csatlakoznék, hogy legyen nekik rendes adag betevőjük.
:-)))
Clavigo
Aha...és ki ez ??? Rúdtáncos,,,vagy takarítani hívták ?? Meg most hova is "" igazolták "" ??
namihami
""Nagy igazolás."" Miért? Mert az eddig is odavaló birka hazatalált a házikarámba.
Hiszen eddig is ott volt a helye, csak elcsavargott kissé. Most otthon van-.
Itt folytathatja az eddigi bégetést, még jobb pénzt is kap majd érte.
karma1
Vessetek a nyulak ele, ha ennek a "nagyagyunak" egyszer is hallottam volna a nevet...(Tudom, en elek 100 eve mashol, de...)

Azert engem nagyon elszomorit, hogy orban partja annyira macso, hogy a kanszag idaig erzik a Parlamentbol, de minden mocskos medias pozicioba megtalal - es be is rak! - egy fiatal, mindenkin atgazoloan karrierista , szoke ribancot, akik majd mindenkit sikeresen osszeszaroznak, mert persze a jo penzt ok sem vetik meg...

Ez gyomorforgato, es szegyenteljes a magyar nokre nezve, akik kozott volt Zrinyi Ilona, Teleki Blanka, Leowey Klara es meg mas nagy nevek is, akik nemcsak batrak, de nagyon okosak is voltak, halado szellemuek. Hol jon ehhez ez a rossz lotyo?
Clavigo
Remélem,, Lorenzo tud róla ,,,,,,,,,hogy vett egy tv-csatornát...
aremy
@karma1: ne aggódj én sem halottam erről a pitsáról és a munkásságáról.
karma1
@aremy: Koszi, mar aszittem hogy legalabb egy Leonardo da Vincit vagy egy Michael Jacksont, esetleg Diana hercegnot sikerult nekik szerzodtetni... Igy csak az van, mint altalaban a futyisz propagandaban: ahol gyozike meg kisgrofo az utolerhetetlenul nagy muvesz, hiresseg...:o))))
karma1
@Clavigo: Majd a gazdaallat a kello idoben tudatja...Addig mit terhelje azt a piciny agyat? Hol egy szalonnaboltrol, hol egymilliard forintrol feledkezik meg, hat ilyen az, amikor az ember egyik kezeben a gazcso, a masikban mikrofon es tv van, mikozben a cocait eteti, feltetlenul azalatt, amig a kis Puskas-palantaknak tart akademiai (arnyek)szekfgolalot...
Aki Én
Szimpatikus, azóta is sokat bizonyító személyek ebben az értékes videóban.
Az is igaz ugyan, hogy ilyen kérdésekben nem a szervilis személyek véleménye a mérvadó.
Nekem úgy tűnik, hogy az ECHO összegyűjti a még a köztévén is ciki, mégis lojális, és ezért mellőzhetetlen alakokat.
magyarbakancs
Teljesen mindegy kit szerződtet az ECHO -tv .
Eddig sem néztem ezután sem nézem.
nezelodo
"mert szerinte Orbán Viktor nem geci" Kedves hölgyem, próbálja értelmezni a tagadó mondatának tartalmát és vesse össze a bibliai kinyilatkoztatással, ami szabadon idézve ilyesmi, "porból vétettünk és porrá leszünk". A Lajos sikeresen vizsgázhatott egykor hittanból az átkosban, hogy ilyen frappánsan fordította le a KISZ titkár barátjának a teremtés és az elmúlás alaptételét. Azért gyanakszom, hogy Orbán vett magának búcsúcédulát a Vatikánban, azt gondolva, kikerülheti ezt az örök igazságot, és ő kivétel lesz?
filofob
A felvétel a művésznő lakásában készült? A háttér a vizuális kultúra teljes hiányát vagy a mélyszegénységet akarja szemléltetni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.