Súlyosan bántalmazta egy gyorsétterem biztonsági őre az egyik vendéget a főváros VII. kerületében – közölte a rendőrség vasárnap a honlapján.

A közlemény szerint a gyorsétterem biztonsági őre még szombat délután ki akart küldeni a helyiségből egy férfit, aki azonban a kérésnek nem tett eleget.

 Az őr meglökte a férfit, aki elesett, és amikor megpróbált felállni, a biztonsági őr megrúgta. A vendég súlyos sérülést szenvedett.

 A 28 éves biztonsági őrt a rendőrök a munkahelyén elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki – áll a közleményben.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Érdekes vendégmarasztalás...vagy az étterem szolgáltatása ez is?
wagabund
Érdekes vendégmarasztalás...vagy az étterem szolgáltatása ez is?
nezelodo
Már régóta gyanakszom, hogy nem közülük kerülnek ki azok, akiket a jövő században majd szentté avatnak!
ila51
@wagabund: ...ja , a nevében is benne van...gyors
ila51
@aremy: gyorstalpalón végzik...fő az hogy tegyenek le egy kis pénzt , és már megfelelő is...pedig ilyen helyekre kellene igazán a türelmes ember
aremy
@ila51: az okj "képzés"! csak a pénzről szól 2005 ben nekem is volt szerencsém hozzájuk nem volt elég a befizetett tan díj de a vizsga előtt kitalálták az orvosi alkalmasságit ami megint a plusz pénz beszedéséről szólt és persze készpénz nem csekk formájában történt.no azóta sem merek dicsekedni az okj diplomámmal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.