A haláleset miatt vasárnapra kiírt időközi önkormányzati választást Négyessy Katalin, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte – – tudta meg az MTI a helyi választási iroda vezetőjétől. Négyessy gordonkaművész, korábban a helyi zeneiskola csellótanáraként dolgozott.

Jegyzőkönyv szerint a 2065 névjegyzékben szereplő választópolgárból 656 szavazott érvényesen, s 339 voksot szerzett meg Négyessy Katalin.

A város 7. számú egyéni választókerületében egyéni önkormányzati képviselő-választást írtak ki, mert a tisztséget eddig betöltő Tolonics Gyula (Fidesz-KDNP) tavaly szeptemberben elhunyt.

Négy jelöltre adhattak le szavazatot a választók, a nyertes fideszes jelölt mellett Helyes Imre, a Társaság az Élhető Szentendréért (TESZ) jelöltje, akit baloldali pártok támogattak, 298 szavazatot szerzett, Drávucz Zsolt, az LMP jelöltje 17 szavazatot, Pálmai Ferenc, a Magyar Munkáspárt jelöltje pedig 2 szavazatot kapott.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mostantól méginkább el lehet a szentendreiek nótáját húzni. De az övék, maguknak keresték a bajt.
Válasszanak mellé még néhányat (hegedűs, cimbalmos, brácsás) és ott lesz az új mulatós fellegvár. Csak a Flórit ne felejtsék meghívni, mert ugyebár valakinek a zenét is fizetni kell. Arra meg a minap kaptak ismét 1,3 milliárdot.
nevemnick
@Horizont: nu, vagy megint működött a narancsos riadólánc. Gondolom, hogy a tízezres bözsi utalvány is megtette a hatását. Ha ez a tendencia nem fog változni a 2018-as választásokig, akkor az ország hamarosan a legutolsó afrikai ország szintjére süllyed. (márpedig a fidesz utolsó ,,rohamában" számíthatunk arra, hogy a be nem váltott ígéretek halmaza tovább nő)
human
@Horizont: Bizony helyi választáson én sem elsősorban a pártra, hanem az emberre szavazok, mert ismerem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.