A Társaság a Szabadságjogokért százszor hasznosabb az országnak, mint Németh Szilárd és a többi élősködő fideszes valaha is lesz. Pár éve történt Budapesten, hogy egy külvárosi kerület úgy döntött, minek fenntartani a kerület óvodáinak-iskoláinak külön konyhát, szerencsésebb odaadni egy olyan…

Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Itt a lényeg! Jó lenne erről többet tudni!:

"Meg is hirdették szépen a közbeszerzést, amire valahogy csak egyetlen cég jelentkezett, egy MSZP-vel és 2010 óta a Fidesszel is baráti viszonyban álló vállalkozás, ami biztos nem azért volt, mert a politikával összefonódott nagy közétkeztető cégek leosztották egymás között a piacot."

Az MSZP és a Fidesz egy közös nagy mutyibrigád!!
papa.49
Az önkorit érdemes lenne kicsit megfingatni!!!
1magyar
Egyszer az egyik multinál úgy jártam, ahol szépen leszeletelik a szalámikat,párizsit előre a pultba,hogy kértem 15 dkg párizsit, a lányka venné fel a papírra ami ott volt és látom, hogy zöldes,fekete színe van, mondom neki, csak nem képzeli, hogy a romlottat elviszem?
Szeljen a rúdból, "addig amíg van szeletelve nem szeletelhet másikat, azt kell adja.
Persze nem hoztam el, de lehet, hogy inkább meg kellett volna vennem és kérni a panaszkönyvet.Csak nincs kedve az embernek ezzel vacakolni.
Nessy
@1magyar: Felesleges energia pocsékolás a panaszkönyvbe körmölni! Úgyis letagadják a Göncölszekeret az égről.
Egyébként pont ezért fújnak a TASZ-ra, mert velük szemben is felveszi a kesztyűt, és nem állami milliókért, mint egy némely vezető politikus ügyvédi irodája fordított esetben.
Béla333
Ez a TASZ is!
Jó lenne tudni, hogy most ez egy jó társaság, vagy rossz?!
Amikor Orbán védelmét elvállalták Schifferrel valamikor 2007-ben, akkor szemétmocskosorbáncsicska, amikor a cikkben szereplő szülők problémáját ingyen elvállalja, akkor meg egy rendes társaság?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.