Ismét bírósági folyosóról tett közzé videót Juhász Péter, az Együtt politikusa. Bár most épp a Ripost ellen indított helyreigazítási peren vett részt a Fővárosi Törvényszéken, a TV2-vel kapcsolatos vitájához mutatott be egy dokumentumot. A politikus szerint a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet pecséttel ellátott válaszlevele egyértelműen bizonyítja, hogy a TV2 egy elítélt bűnözőt ültetett a kamerája elé, aki azt állította: Portiktól tudott meg információkat az ellenzéki politikussal kapcsolatban. Erre a nyilatkozatra egy egész kampányt alapozott a fideszes propaganda – jegyezte meg az Együtt alelnöke.

A TV2 hírhamisítását alátámasztó bizonyítékról számol be Juhász Péter

Juhász Péter (Fotó: Marjai János)

Az alany azt állította , hogy együtt ült Portikkal, és ételosztáskor tudott meg tőle információkat, köztük azt, hogy Portik állítólag irányítja bentről Juhász Pétert.

A mostani perben becsatolták a börtön tájékoztatását, amely szerint ez a beszélgetés nem jöhetett létre, mert a börtön szabályzata szerint ételosztáskor nincs mód beszélgetésre. A büntetés-végrehajtástól ezt azzal magyarázták, hogy őrök jelenlétében, zárt ajtók mellett, az ételbeadó ablakon keresztül történik ugyanis az ételosztás.

A videóban Juhász Péter jelezte, hogy hétfőn újabb helyreigazítási pert nyert, a folyamatban lévő több mint 50 közül 20 felett járnak jelenleg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.