Közterület-felügyelőket bántalmaztak a hétvégén Józsefvárosban, az egyik elkövetőt még keresik a rendőrök – közölték hétfőn a police.hu-n.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a közterület-felügyelők vasárnap kora délután a VIII. kerületi Golgota téren állítottak meg egy tehergépkocsit, mert a vezetője a kötelező haladási irányt nem tartotta be.

A helyszíni bírság kiszabása során a vietnami sofőr elfutott és rövid időn belül visszatért a főnökével. Amikor meglátták, hogy időközben kerékbilincset szereltek fel az autóra, szóváltás alakult ki és dulakodni kezdtek. A vita közben egy harmadik – egyelőre ismeretlen – társuk is odament, aki egy fémcsővel fenyegette meg a közterület-felügyelőket. Kétszer megütötte egyiküket, majd a csövet a földre dobta és elmenekült. Az egyik vietnámi férfi felvette a fémcsövet és azzal ütött rá a másik közterület-felügyelő kézfejére, könnyű sérüléseket okozva.

A dulakodásnak a kiérkező járőrök vetettek véget. A verekedő vietnámi férfit elfogták, előállítása után gyanúsítottként hallgatták ki. Őrizetbe vették és hivatalos személy elleni erőszak miatt nyomozást indítottak ellene, indítványozták előzetes letartóztatásának kezdeményezését. A dulakodás során elmenekült társát továbbra is keresik a rendőrök.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jankó321
Letelepedési kötvényért Ősmagyarrá honosított vietnami!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
Magyarországon nincsenek is migránsok!
nezelodo
@terlasz: Láthatod Európa legbiztonságosabb országa a mienk, ahogy Orbán kinyilatkoztatta. Csak létra ne legyen a válladon, és a választási irodában se téblábolj, holmi népszavazási mániáddal.
troll6
Üsd a fejét,
Milyet kong?!
Szarházi
egy Vietkong.
1magyar
A nyóckerben" egy zárt közösség (nem magyar, hanem a Grósz által ránkszabadítottak) uralkodnak több mint két évtizede.
Ideje lenne már ezeknek is bebizonyítani, hogy ők jöttek ide, jobban élnek mint sokmillió magyar.
nezelodo
@1magyar: Miket nem mondasz azokról a hazai migrákról, nem akarnak azok rosszat, ha bicskáznak is, csak elvétették sokszor a szívbillentyűt amit meg akartak operálni, vagy rossz helyen keresik a páciens begyulladt vakbelét. És mégsem tőlük, hanem Orbán nem fizetős migráitól retteg az ország!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.