Egyik kormánypárti napilaptól a másikhoz igazol az ordenáré nyelvezetéről, rasszista, olykor uszító publicisztikáiról ismert Bayer Zsolt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Bayernak mindegy, csak regnáló pártnak a lapja legyen! Lehessen mindenkit ócsárolni, aki nem a párttitkárát / elnökét imádja!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Bayernak mindegy, csak regnáló pártnak a lapja legyen! Lehessen mindenkit ócsárolni, aki nem a párttitkárát / elnökét imádja!
Eladott Ország
"Csapataik harcban állnak. Még csak azt sem állíthatom, hogy úgy csapnak le a koncra, mint a dögkeselyűk. Mert nem. Nem is úgy, mint a verebek a frissen hullott lócitromra, egymást
taposva nyomulnak a falatkákért, amelyek kibányászhatóak a kupacból. Inkább olyanok, mint a legyek. Mindent összemászkálnak, mindenhol ott vannak. Amit megzabálni nem tudnak, azt
telinyomják a lárváikkal. Egyik légy pont olyan, mint a másik. Ha agyoncsapsz közülük akárhányat, nem fog feltűnni a hiánya, mert a többiek azonnal betöltik a keletkező rést. Nincs pótolhatatlan légy. A legyet nem érdekli, hogy már kidobott szemét, vagy frissen készült ebéd, esetleg különleges esküvői torta az, amit összemászik ­zabál gusztustalanít. A légy megy és teszi, amit az ösztöne diktál. A lényeg: a hatalom a kormányé. Mindenki ellenség, aki ezt nem fogadja el. Az ellenség neve: liberalizmus. Lehetne bármi más is, de ez már egy jól bevezetett brand, ezt használják. Liberális újságíró mindenki, aki kritizálni meri a kormányt és minden liberális újságírót külföldről pénzel valaki. Soros, a szabadkőművesek, háttérhatalmak, lényegében mindegy. De ez alapvetés, amivel vitázni sem érdemes. Légyirtóként egyetlen dolog hatékony. A józan ész." A húszas ­harmincas évek dzsentri világában, ami után a mi magyar nábobjaink oly’ epekedve vágyakoznak, csak 3 millió koldus volt. Napjainkban ezt a számot viszont már 4,6 millióra becsülik. Ez is a Bayer Zsolt­j elenség része, ami a gyűlöltnek köszönhető, s amely gyalázatos jelenség, szégyen, hogy bekövetkezhetett. Szégyen, mivel messze távolodtunk el attól a Nyugattól, amelyhez mindig is szerettünk volna tartozni.
Minden tiszteletem a Bayer Zsolt­féle jelenség miatt lovagkeresztjüket visszaadó, több mint száz főre tehető igaz magyar embernek. Ők a tettükkel hitet adtak több millió magyarnak, s reményt arra, hogy lesz még magyar köztársaság."
Pergető
Én jó publicistának tartom Bayert! Sok olyan témát szellőztet meg, amitől a pc-k sikító frászt kapnak!
Sok a kibeszéletlen ügyünk és ha elhallgatjuk őket csak mérgesedik a helyzet!
nevemnick
@Pergető: ,,Sok a kibeszéletlen ügyünk és ha elhallgatjuk őket csak mérgesedik a helyzet! "

jól mondod ,,nemzeti", csak az van, hogy az elhallgatás nem működik, pedig erőlködik a kormányod. Egyre több sz@rság kerül napfényre és ez miatt mérgesedik a helyzet
Pergető
@nevemnick: Ne gondold, hogy a Fidesz ügyeit nem kéne kibeszélnünk? A hvg, Népszava, Klub rádió igen szépen alázza a kormányt és minden gyanújukból azonnal cikk lesz! Ez a dolga az ellenzéknek!
Viszont a cigányok viselt dolgairól igen szemérmesen hallgatnak, pedig lenne ott is mit kibeszélni! Arról nem esik szó, hogy aki egy cigányt elgázol., esze ágában sincs megállni, nehogy agyonverjék! Ezen nem lenne mit kibszélni?
Eladott Ország
@Pergető: "Bayer Zsolttal ellentétben soha más újságírók soha nem vettek a bátorságot arra, hogy a velünk egyet nem értők felmenőit, családtagjait, azok születésbeli fizikai adottságait, kígyóvállát­ lúdtalpát, nemzetiségét, vallását, bőrszínét, szexuális irányultságát pellengérre állítsuk, hogy valakivel azért személyeskedjünk, mert alacsony, magas, kövér, sovány, heteroszexuális, meleg, szőke, vagy barna, ki az anyja, vagy az apja. (Csak úgy mondom, hogy Katz száz kilónyi disznófos Dávid újságírónak például hörcsög volt az anyja, az apja meg fókabajszú ganajtúró, Bayer meg boldog lenne, ha egyszer pépesre verhetné a pofáját). Harmadsorban Bayer Zsolttal ellentétben soha nem vetemedtünk ama megbocsáthatatlan gazemberségre, hogy arra bíztassunk bárkit, hogy mint a veszett kutyát úgy lője le a vele ellenkező állásponton lévő szomszédját, hogy semmisítse meg fizikailag pusztán azért, mert
másként képzeli a rendet, mint ő. Vagy mert cigány, arab, néger, afrikai, zsidó."
Pergető
@Eladott Ország: Nekem tetszenek az írásai és a valódi, ősharagot érzem ki a szavaiból, amikor valami miatt dühös! Emberi érzelem, érthető!
nevemnick
@Pergető: hosszasan lehetne taglalni az általad példának felhozott esetet. Mindezt a rendszerváltozás hozta felszínre. A munka nélkül kapott segélyek pont ezt a réteget érintette a legjobban, mivel elszoktak a ,,kényszerű" munkától (KMK), viszont törvényszerűnek érezték, hogy jár nekik a segély minden kötelezettség nélkül. Elszoktak a munka ,,lehetőségétől", és a későbbi segélymegvonások után még jobban előtört belőlük a ,,kommunizálás", a létfentartó bűnözői hajlam, és az ebből fakadó erőszak is. (Ebben a vezetőik is jó példával jártak előttük.) A jelenlegi megválasztott kisebbségi vezetőkön múlik a beilleszkedésük, mint ahogy a Cserdi példa is mutatja. Amíg azt a szintet a vezetők nem érik el, addig csak beszélünk róla, mint Ábel (vagy mi a neve) a reklámban: ,,De miéééért?"
Edmond Dantes
Ezzel a Bayer Zsolttal az az igazi probléma,hogy nem tehetségtelen,egészen más kategória,mint a barátai, Bencsik vagy Stefka.Csak a tehetségét pont úgy használja,ahogy annak idején Goebbels.Ő is tehetségesebb volt az átlagnál,főleg az uszítás és hazudozások területén volt komoly hatással a nácik híveire.Kimondottan művészi színvonalon szolgálta a diktátort.
Pergető
@nevemnick: Nem akarok ujjal mutogatni, de amikor a Fidesz bevezette a közmunkát, az összes cigány szervezet kényszermunkáról rikoltozott. Lehet, hogy nem termelnek értéket, mert ez a kontraszelektált csapat elég nehezen kezelhető, de legalább nem a falut járják egész nap, hogy este hova menjenek betörni!
Valahol egy szövetkezet is működik és az ételüket megtermelik, sőt még piacra is jut! Vannak ennek előnyei is! Végül pedig nem kötelező közmunkán tengődni, tessék elhelyezkedni. Ja, hogy félanalfabétán nem veszik fel? Tessék iskolába járni, ne mellé!
nevemnick
@Pergető: ,,Valahol egy szövetkezet is működik és az ételüket megtermelik, sőt még piacra is jut!" -ez az általam jelzett Cserdi példa (falu Baranyában)
,,tessék elhelyezkedni" - ha nincs munkahely, addig marad a közmunka, ahol lehet sétálni.

Ezért írtam, hogy addig csak beszélünk róla, mint Ábel (vagy mi a neve) a reklámban: ,,De miéééért?"

:D
Pergető
@nevemnick: Tudod, egy borsodi faluba nem fognak egy üzemet se vinni. Ott a rengeteg, képzetlen félanalfabéta. Ismerek olyan helyet, ahol a felvételi az volt, hogy vonalzóval kellett egy háromszög három oldalát megmérni. 10 ből kilenc alkalmatlan volt erre!
Mondd már meg nekem, ezek az emberek mit várnak az élettől?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.