3 milliárd forint közpénzt kapott a magyar kormánytól egy 14 ezer fős szerb település harmadosztályban játszó focicsapata – számolt be az RTL Híradója.

A pénzből focipályákat és stadiont építenének, erről szerb lapok írtak. Az MSZP-nél azt mondják, nem értik, mi haszna származik ebből a magyar adófizetőknek. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium írásban azt közölte,

a sport össznemzeti ügy.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Megérdemlik. Hisz itthon már miinden rendben van. Nyugdíjak, kórházak, oktatás, utak, nincs korrupció, mindenki jól él a keresetéből.

Meg a szájbabaszott kurva anyátokat tisztelt illiberálisok, meg a szavazóitoknak is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Remélem elkövetkezik az az idő, amikor ezt
a degeneráltat felelősségre vonják !
Cefi
Megérdemlik. Hisz itthon már miinden rendben van. Nyugdíjak, kórházak, oktatás, utak, nincs korrupció, mindenki jól él a keresetéből.

Meg a szájbabaszott kurva anyátokat tisztelt illiberálisok, meg a szavazóitoknak is.
nevemnick
@human: engem is visszatart a jólneveltségem...
Cefi
Azt kívánom orbánnak, legyen ő a világ legjobb focistája. És holnap már rúgjon kapura Szent Péternek.
human
@Cefi: Ha van pokol, akkor oda fog jutni.
Cefi
@human: Igazad van. Ússza át a Styxet...
Borsodi
Mit is várhatnánk ettől a kormánytól és Orbántól,neki nem a magyar nép a fontos,ha nem a pénz,vagyon,hatalom. Caucescu kispályás volt hozzá képest.az biztos.
aremy
azért mészáros mért és mióta össz nemzeti ügy.no mert azt nyilatkozta hogy neki tervei vannak ezzel a klubbal.szerintem meg csak nemzetes ügy szóval lopás.
vladimir putin
en is pont ilyen sztar vagyok, koltok en is ukran oroszokra rakettya, katyusa, meg ilyenek.
aremy
@vladimir putin: ha már ukrán akkor a nyugdíjjat nem tőlünk kapod nem tudtam kihagyni bocs.
human
Ez a 3 milliárd csak a kezdet. Az építés során majd nőnek a költségek. Azt fenn is kell tartani. Minden évben százmilliók mennek majd el a túlárazások miatt. Szerbek meg legyintenek. Nem az ő pénzük.
Cefi
@human: És még előkerül majd egy szerb rokoncége is, valami Meszarovovics Viktorov...
papa.49
Oszt. mi a bánatos lófaszért is, csak kérdezem???
Zeta
Nem véletlenül savanyú a szőlő a nyugatnak.
Annyira erős a gazdaságunk, hogy lassan a Kárpátmedencében mindenütt mi építünk pályát.
Koszovónak 25000 ezres stadion M.lölőnek és erdélyi akadémiájának 1 mrd, horvátországban szintén stadion, most a szerbeknek.
Ennyire nem lehet valaki . . .
kisrigó
Ennek tényleg elmentek otthonról!! Mindenki megbolondult?! Ez még mindig nem hazaárulás, lopás!? Kíváncsi lennék, hogy mennyi jut el ebből ténylegesen az építésre? Már ott tartok, hogy bármit építenek, csak lopást sejtek mögötte!! Amúgy támogatom az összes eddigi "jókívánságot", amit voltatok szivesek kívánni! + vigyetek létrát mocskos tolvaj patkányok!!
szaboria1
Ez aztán már nem semmi trükk lesz. Na így kell jól lopni mert kifogja megkérdezni megépült e egyáltalán az a sport létesítmény. Mert szép csendben hallgatni fognak az építkezésről. Mészáros stroman nyalonc meg szépen vissza fogja játszani a nagy méltóságú főnökének. Varga ilyenkor hol van?
bakegya
HA EZ valami farsangi VICC VOLNA még jól szórakozhatnánk is rajta,de nem,ez a RÖPÜLŐS ORBÁN MAGYAR GAZDAGSÁGA!!!-a kerítés mögött biznisel a szerbek közül valakikkel-bátor gyerek a vicctor,de megérdemli.
Mészáros lőrinc még szabadlábon átveheti a vagyonkezelői megbízását?-sokat tanult a felcsutkay nemzetes vőjétől-ez már pharaonian össznemzeti sport!!
DRÁGA MULATSÁG NEKÜNK EZ AZ EU(vicctorkával a porcelánboltban már mindent szétrúgtunk-gusztustalan!)
quadrocopter
Mészáros Lőrike is össznemzeti ügy, de főképp a vagyonosodása!
Ide-oda tolják a lét, hátha beesik egykis szavazat 2018-ban tőlük!
nezelodo
Vezérem, Burgenlandban is magyarok élnek, azoknak miért nem építünk néhány stadiont, őket miért nem akarjátok felzárkóztatni Tündér-Orbániához? Az nem össznemzeti ügy? Vagy onnan nehezebb lopni?
lampa laz
Ez a horvátnak született össznemzeti harmadosztályú szerbcsapat vajon milyen mezben fog pályára lépni?
nezelodo
@lampa laz: Milyen mezben játszanak? Gázcsövek, meg motoros gázszelepek lesznek egy mangalica anyadisznóra szerelve, és azon keresztül szívja el az EU a drága magyar tejet a nemzeti malacaink elől.
1magyar
Az ész megáll!! Még külföldre is viszik adják a pénzünket???
dr. prédikátor
te geci viktor szopkin!!! Ejtsd teherbe anyádat!!!Hogy rohadnál el élve!!!
human
@1magyar: Szerintem már létre vannak hozva azok a cégek külföldön akiknél ezek a támogatások landolnak. A magyarság támogatása csak képmutató ürügy a lopásra.
telegdilaci
Ez a kormány tiszta hibbant idióták gyülekezete! rohadjanak meg egytől egyig,milyen nemzeti ügy egy szerb focicsapatot,támogatni,ezt a csürhét szemét dombra kell küldeni,nekik semmi nem drága támogatjuk a Románokat,Ukránokat,mi meg le vagyunk sz...va,mocskos haza árulók!
desiro
Lopunk, csalunk, hazudunk immár 7 éve.Mocskos fideSS.
human
@telegdilaci: Téged is megvezettek látom. Nem a magyarságról, nem a futballról szól az egész. Itt pusztán a közpénz eltüntetéséről van szó. Azt meg könnyebb külföldön csinálni. Itt túl sok a civil szervezet akik faggatózhatnak.
lusta
@human: A szerbeknél kit érdekel, hogyan lopnak a magyarok, ah aközben náluk csapódik le a haszon egy része és mindezért semmit sem kell tenniük.
human
@lusta: Ezért szép megoldás ez. És még hány ilyen van amit sikerült elsumákolniuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.