Január 14-én történt a baleset, ahol eddig tisztázatlan okból egy kamion Győr felé haladva átszakította a belső szalagkorlátot, és a Budapest irányába haladó oldalon az oldalára borult. 

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Csak úgy megjegyzem, a két közvetlen az eset után érkező autó elmegy a helyszínről segítségnyújtás nélkül és milyen nemzetiségű állt meg, Argesi rendszámú ROMÁN!!! Arra felé nem székely testvéreink laknak...!!! :((((
ila51
@lópicigáspár: Taxiztunk Angliában egy kisvárosban..ott átengedik a babát toló nőt , vagy bárkit a zebrán. Leedsben egy ismerőst látogattunk , kocsizunk , és a papa át akarta, vagyis átengedte a gyalogost. Rászól az ismerős , hogy ezt ne csinálja többé , mert a követő kocsi símán belemegy , ott nem divat átengedni , menjen akkor ha tud...pedig mindkét város Anglia.
lópicigáspár
@ila51: Voltan már néhányszor kint Angliában kocsival, imádom az ottani közlekedést. Szerintem sokkal átláthatóbb és kulturáltabb mint itthon. A gyalogost elengedik, főleg ha ég a villany az átkelő mellett, és úgy általában normálisabbak. Leedsben bevallom nem jártam, kimerült a tudományom Dover London és környéke, Brighton le-föl, szóval a déli rész. Szóval arra biztos, hogy elengedik a gyalogos. Megjegyzem a zebránál itthon is elengedem a gyalogost, de csak azt! A biciklivel kivágódóknak csak a duda jár, fékezés nem! Volt már kamikaze, aki hozzáért az autóm oldalának... elnézést kért és örült, hogy megúszta annyival!
ila51
@lópicigáspár: Igen mi is a kultúrált déli fertályon éltünk , Chippenhamben...egy Szeged nagyságú város , és tetszett hogy többnyire a fák is magasabbak voltak , mint az épületek.
Nem voltak zárt kerítések , a drága tuják is megmaradtak a helyükön a szép nagy kaspókban.
A nyugdíjasokat reggelente felszedte az ingyen busz , be a citybe , elmehettek bóklászni , délután haza taxiztak...egy két fontot mindig otthagytak borravalónak , vagy minek mondják...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.