A kopaszbalhé után Gulyás Márton aktivista leszerelte és elhajította a botrányos helyszín, a Nemzeti Választási Iroda névtábláját. Most másodfokon is elítélte őt ezért a bíróság.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

not me
De tényleg?...
Kopaszra nyírja magát a nyóc általánost - úgy ahogy - végzet, aztán beszed valamit és belenyom ötöt a százötvenbe, utána meg beleüt a levegőbe teljes erőből, ami miatt kificamodik a válla?...
Tényleg ennyire egyszerű lenne ez az egész?

Ennek a fajtának a reklámszövege: "Vállalunk verést. Számolást azt nem, tehát számolatlanul verünk meg mindenkit."
Ennek a fajtának az az életcélja, hogy megverjen másokat.

Van szánalmasabb látvány egy 78 éves tetovált löttyed kézremegő verőlegénynél, akit az utolsó ellenség, a halál úgy pofánbasz, hogy még arra sem emlékszik, hogy fiú volt-e, vagy lány?
Vizelet és székletminta az alsógatyában.
not me
De most komoilyan, egy jogtalanságot nehezményező becsületes civil akciója, amivel próbálja felhívni a figyelmet az igazságtalanságra, amit egy autokrata kormány előad, és még ő a bűnös!!!???

A Q anyátok kibaszott magyar kormány, élükön a féregcsótány orbánnal!
Pergető
Ez akkor Gulyás balhé, nem kopasz! Marcika! Nem szép dolog táblákat tépkedni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.